Femeia a si incercat sa se angajeze, dar a fost data afara pentru ca ar fi avut un limbaj agresiv. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

Suspecta in cazul crimei de la metrou a dormit o luna intr-un centru de noapte al municipalitatii, din septembrie pana in luna octombrie.

A solicitat in scris sa fie primita pe motiv ca nu are niciun venit si nici adapost. La evaluarea psihiatrica nu a dat nimic de banuit.

Asistenta: A iesit faptul ca ea avea o orientare corecta, dispozitia era apatica. Avea  apetit alimentar prezent si un randament util, usor diminuat datorat starii de apatie.

Ce s-ar fi intamplat daca testul arata ca este bolnava?

Asistenta: Exista procedura internarii involuntare pentru pacientii psihici doar in momentul in care acestia manifesta o criza. Se obtine o internare de maximum o zi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Comportamentul ei parea normal si atunci cand a mers sa se angajeze.

"Persoana în cauză a lucrat într-unul din magazinele noastre timp de 6 zile, în perioada 14-20 septembrie 2017, când se afla încă în perioada de probă pentru pozitia de casier. […] am decis întreruperea contractului de muncă, pe motivul manifestării unei conduit verbale nepotrivite. […]"

Nu s-a manifestat agresiv nici in casa unde a platit chirie, inainte sa ajunga la centrul de noapte.

Femeia de 36 de ani a fost prezentata in aceasta dimineata procurorilor.

Avocat: Este de acord cu efectuarea expertizei. Constientizand atat cat a putut ca ar fi sau nu in interesul ei aceasta expertiza. Are regrete? Regreta si chiar a spus la un moment dat ca prefera sa fie moarta, constinentizand in momentul de fata ce s-a intamplat.

Psihiatru Gabriel Diaconu: Ce va trebui sa stabileasca acum comisia de expertiza este daca a existat precumpanire.

In timp ce anchetatorii ii decideau soarta individei care a curmat viata tinerei de doar 25 de ani, trupul neinsufletit al victimei era condus pe ultimul drum. Sute de oameni si-au luat ramas bun de la Alina.

Nimeni nu se mai simte in siguranta pe strada sau in niciun alt spatiu public. Sute sau poate chiar mii de persoane cu afectiuni psihiatrice circula zilnic printre noi, sub premiza tratamentului medicamentos in amublatoriu. Nimeni insa, nu verifica zilnic daca suferinzii isi umeaza tratamentul si daca reprezinta un pericol pentru noi toti.

Cosmina Nicolescu, directorul DGAS Bucuresti: Experienta noastra arata ca nu va fi ultimul caz de reluare a dramaticului eveniment care s-a intaplat zilele trecute, din cauza faptului ca persoanele cu afectiuni psihice vazand  mediatizarea de care se bucura, intre ghilimele autorii faptelor, pentru atragerea atentiei repeta modelul prezentat la televizor, despre care se vorbeste in ultimele zile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si