În Cluj, casa unui bărbat a fost distrusă de o echipă de instalatori care au fost chemași să repare o fisură a unei țevi de apă. „Dorel”, șeful echipei, a ascultat cum picură apa în perete și a găsit imediat o rezolvare: s-a folosit de un borcan pentru a rezolva problema clujeanului. Prin această „metodă ingenioasă”, echipa de meșteri a spart jumătate din peretele bucătăriei. Cu toate acestea, se pare că toate eforturile depuse de aceștia au fost în zadar.

Cum a reușit „Dorel” să-i distrugă casa unui bărbat din Cluj. Instalatorul a folosit „metoda borcanul”: „Se aude cum picură!”

Citește și: Un cetăţean pakistanez a rămas fără 10.000 de euro după ce a chemat o româncă în apartament

„Asociația blocului a decis să vină firma Carpați Instalații să caute și să repare defecțiune. Nu am avut ce să fac. M-a durut sufletul să îi văd cum sparg. Șeful echipei asculta cu un borcan lipit de perete și zicea ”Sparge aici, că se aude cum picură apa!”. I-am lăsat ca să rezolvăm defecțiunea și au spart cam tot ce au vrut și nimic”, a povestit clujeanul păgubit pentru jurnaliștii de la  Știri de Cluj

Acum, bărbatul așteaptă să fie despăgubit

În cele din urmă, dat fiind faptul că ascultatul cu borcanul nu a dat roade, echipa de meseriași a hotărât să abordeze un nou plan și, din nefericire, așa i-au distrus casa bărbatului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Când au văzut că nu e de la mine a rămas varianta plafonului și acolo au găsit fisura. Nu era la mine nimic, pentru că la mine nici nu era ud. Era o țeavă fisurată în plafonul dintre etaje și s-a rezolvat rapid”, a mai povestit Victor, bărbatul păgubit.

Citește și: FOTO- Un bărbat a fost amenințat cu moartea de un grup infracțional periculos din Cluj: „Dacă mă omoară, să știți. Am depus plângere”

Cum a reușit „Dorel” să-i distrugă casa unui bărbat din Cluj. Instalatorul a folosit „metoda borcanul”: „Se aude cum picură!”

Muncitorii au părăsit locuința, dar au lăsat-o devastată. Bărbatul din Cluj așteaptă acum ca Asociația de locatari să îi acopere costurile reparațiilor.

Situația ar fi putut fi evitată cu ușurință prin angajarea unei firme specializate, dotată cu aparatură modernă de detectare a scurgerilor, cum ar fi termoviziunea sau sonda acustică. Metoda depășită cu borcanul nu mai este folosită de mult timp și poate duce la asemenea probleme.

Citește și: O adolescentă s-a sinucis, din dragoste, cu doar câteva zile înainte de majorat. Antonia a fost înmormântată în rochie de mireasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si