O tânără în vârstă de 28 de ani din Australia a dezvăluit singurul obicei simplu pe care l-a inclus în rutina zilnică și care a ajutat-o să slăbească kilograme întregi, informează LadBible.

Dils, ambiție de fier în procesul de slăbire

Dils a recunoscut că s-a simțit cel mai rău în iulie 2023, după ce a ajuns la o greutate de 87 kilograme și a purta o mărime uriașă la haine.

Cu toate astea, deși a subliniat că nu este nimic în neregulă să ai acea mărime, acest lucru a avut un impact uriaș asupra ei atât mental, cât și fizic. 

"Pur și simplu am ajuns la un punct în care m-am săturat să mă trezesc și să mă simt oribil, dureros și inconfortabil în corpul meu", a declarat tânăra de 28 de ani pentru news.com.au, citat în sursa de mai sus.

Truc slăbit

Ea este Dril înainte să slăbească.

[Sursa foto: Instagram/@dilshealth]

Citește și: Cum a ajuns un român să spele mașinile Regelui Charles? Eugen are o poveste impresionantă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai apoi, a spus că o postare online care sublinia impactul lipsei de activitate fizică i-a atras atenția și a inspirat-o să își schimbe modul în care își trăia viața. 

"Văzusem o postare pe Instagram care spunea că, dacă nu ești o persoană activă, dar ești cu un partener care este activ, partenerul inactiv avea șanse să moară cu șapte ani înaintea partenerului activ. Acest lucru m-a speriat foarte tare, deoarece soțul meu este o persoană super activă și în formă și am urât gândul că nu voi mai fi prin preajmă pentru că nu am avut

grijă de mine și de corpul meu”, a mărturisit tânăra.

Citește și: Tânără găsită fără suflare într-o biserică abandonată din munţi, după ce a anunţat că pleacă la vânătoare de fantome

Astfel, Dils a început să meargă pe jos cu o prietenă pentru a lua o cafea, în loc să stea la cafenea, și în curând a descoperit dragostea pentru mersul pe jos, după care a început să meargă și la sală de câteva ori pe săptămână. 

”Din punct de vedere mental, sunt mai lucidă și simt că am strategii mai bune pentru a-mi gestiona anxietatea. Practic, am văzut că toate simptomele mele de rezistență la insulină și dezechilibre hormonale sunt sub control”, a mai povestit Dils.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si