Close sidebar
Close sidebar

Cum a reusit sotia stelistului Gabriel Enache sa slabeasca dupa nastere: Sunt atenta la alimentatie

Fotbalistul de la Steaua Gabriel Enache nu câştigă cât extraterestrul Pique, dar are o soţie la fel de frumoasă. Shakira de România i-a dăruit o fetiţă, iar acum face eforturi supra-omeneşti să revină la silueta cu care l-a cucerit!

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Tine dieta, se mentine frumoasa si mereu in forma pentru alesul inimii el, Gabriel Enache. Insa timpul pare sa stea in calea fericirii lor. Oare are Madalina suficienta forta sa le indure pe toate?

MADALINA ENACHE: Este greu. Nu stiu daca lumea intelege exact, ei sunt foart emult plecati depun  un effort mare, cantonamentele sunt lungi si grele dar asta este viata, fiecare isi alege domeniul si cum vrea sa traiasca.


Este plecat de aproape o luna, a fost doar doua zile acasa, dar in rest atat timp cat are si-l petrece cu noi. Mie imi pare rau de el uneori, adica ma gandesc cat de greu ii este acolo unde e si chiar imi pare rau."

Totusi, parca merita sacrificiul, mai ales ca atunci cand Madalina da ochii cu Gabriel el o trateaza mai ceva ca pe o regina.
O rasfata cu lucruri rafinate si asta pare sa mai aline putin dorul…

De 10 luni, Madalina Enache este si mama unei fetite superbe pe nume Anais. Taticul este de-a dreptul topit dupa micuta, iar imaginile sunt graitoare…..

MADALINA ENACHE: Sunt mamica, fetita mea, are 10 luni, sunt fericita acum e in vacanta la bunici, eu am putina treaba si sunt fericita de ea.
Taticul este mult plecat, datorita faptului ca este sportive, isi petrece foarte mult timp in cantonamente. Da se ocupa de ea cand este acasa, iesim in parc, iesim sa mancam, activitate de familie.

A revenit intr-un timp record la silueta de dinaintea sarcinii. Uitati cum mancarea, bat-o vina, baga in sperieti chiar si cele  mai frumoase femei. Asa ca ele aleg sa fuga de ea mai ceva ca "Al Rau" de tamaie.


MADALINA ENACHE: Cu o dieta si cu putina atentie, am reusit. Nu am pus foarte multe kilograme in timpul sarcinii pentru ca am fost atenta la alimentatie si am reusit sa slabesc destul de repede. Azi dimineata am mancat o omleta, salata de rosii si atat.

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI