Viorel Vrabie si-a construit o adevarat cariera de escroc sentimental. Giurgiuveanul are mai multe condamnari in dosare in care victime sunt doamne sau domnisoare din intreaga tara.

Acum, el a fost condamnat la 4 ani de inchisoare dupa ce a santajat o profesoara de limba engleza din Satu Mare, scrie adevarul.ro.

Totul a inceput in luna iunie 2016 in urma unei discutii pe Facebook. Barbatul i-a promis profesoarei o cariera in televiziune si i-a cerut sa ii trimit poze cu ea. Dupa un timp, acesta a inceput sa ii ceara imagini indecente. Femeia era casatorita la vremea respectiva.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

In timpul unei discutii, Vrabie i-a spus profesoarei ca este plecat din Bucuresti si nu stie de unde sa faca rost de suma de 270 de euro, bani de care are nevoie soferul sau. Aceasta s-a oferit sa ii trimita prin Western Union suma de 323 euro, se arata in motivarea Curtii de Apel Bihor prin care Vrabie a fost condamnat.

Femeia si-a dat seama ca a fost pacalita pe 15 iulie 2016, atunci cand acesta i-a spus ca va arata clipurile si conversatiile sotului.

Vrabie i-a spus ca o va "ierta" daca va fi de acord sa practice sex oral unui necunoscut pe strada si sa ii trimita filmul care sa demonstreze ca a indeplinit cerinta.

" Inculpatul i-a cerut in mod repetat acel filmulet, spunand ca in caz contrar va face publice pe pagina de facebook a sotului persoanei vatamate pozele, filmele cu tenta sexuala si conversatiile lor, acesta facand referire si la locul de munca al persoanei vatamate, spunandu-i ca va vedea ea ce cadru didactic va fi din toamna”, se mai arata in documentul citat.

Citeste mai multe aici
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si