Close sidebar
Close sidebar

Cum a violat un asistent medical din Braila 40 de paciente internate in spital! "Vad ca iti place si tie!"

Curtea de Apel Galati l-a condamnat definitiv pentru viol pe Viorel Micu (60 de ani), asistent medical la Spitalul de Urgenta din Braila. Barbatul a scandalizat opinia publica in 2015 dupa ce a iesit la iveala faptul ca ar fi violat zeci de paciente.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Curtea de Apel Galati a pronuntat pe 22 februarie verdictul definitiv in cazul asistentului medical Viorel Micu, care a scandalizat opinia publica in urma cu doi ani. Acesta a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru viol si obligat sa-i plateasca daune morale de 15.000 de euro uneia dintre victime.

Pe 7 iulie 2015, o adolescenta internata pe sectia Chirurgie a Spitalului de Urgenta din Braila il reclama pe cadrul medical pentru viol.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Inainte de finalizarea injectarii substantei, persoana vatamata a simtit o stare de somnolenta, fiind pe puctul de a adormi, lucru care, probabil, s-a si realizat pentru scurt timp. La un moment dat, persoana vatamata a simtit si observat una din palmele inculpatului pe obrazul sau si cealalta pe bratul drept, incercand sa o traga spre directia in care era pozitionat, respectiv pe partea dreapta a patului.

Persoana vatamata s-a opus, dar a fost cuprinsa cu bratele de inculpat si intoarsa intr-o parte, la marginea patului. Inculpatul i-a tras persoanei vatamate pantalonul de pijama si chilotul, pana in zona inferioara a coapselor, dupa care a intretinut un raport sexual normal cu aceasta, iar pe timpul actului sexual a facut catre ea afirmatia «vad ca iti place si tie!».

In tot acest timp, victima s-a simtit inerta, incapabila sa reactioneze sau sa ceara ajutor. La un  moment dat, persoana vatamata a simtit ca inculpatul a incetat raportul sexual, si-a ridicat pantalonul, dupa care a intors-o cu privirea in sus si i-a ridicat, in graba, pantalonul de pijama si chilotul, a stins lumina de veghe a camerei si a parasit salonul, inchizand usa de acces”, a precizat procurorul de caz in rechizitoriu, potrivit Adevarul.ro.

Citeste mai multe AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI