O femeie a fost arestată, în urmă cu câteva zile, pentru că a incendiat casele vecinilor, dar și pe cea a socrilor săi.

Femeia a avut o atitudine șocantă în fața oamenilor legii, declarându-le că îi plăcea să își vadă partenerul de viață în misiuni, stingând focul. 

Expertizele psihiatrice au dezvăluit faptul că femeia are discernământul diminuat. 

Cum acționa piromana care a incendiat cinci case din plăcere

Femeia are 37 de ani și a reușit să bagea spaima în vecinii oamenii din Sebiș, o comună din județul Arad.

Citește și: Femeie din Arad, arestată preventiv după ce a incendiat cinci case. ,,Au fost cauzate pagube materiale în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei''

Într-un timp scurt de doar 5 luni ea a reușit să provoace nu mai puțin de cinci incendii devastatoare. Modul de operarea pare a fi simplu pentru ea, deoarece femeia acționa în miezul zilei. Aceasta stropea casele oamenilor cu benzină, iar apoi aprindea focul cu o brichetă și fugea pentru a nu fi prinsă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Printre locuințele celor care au fost păgubiți se numără și două case ale vecinilor cu care stă gard în gard, iar uneia dintre case i-ar fi dat foc nu o dată, ci de trei ori. potrivit observatornews.ro

Noi stăteam aici în holul ăsta mare şi vine vecina că <Voi staţi şi n-aveţi griji şi ardeţi!>", spune unul dintre oamenii păgubiți, potrivit sursei citate anterior.

În casa incendiată în mod repetat locuieşte un cuplu de bătrâni. Pagubele se ridică la zeci de mii de euro. Au ars o magazie cu lemne, acoperişul şi toată mansarda, acolo unde fiul proprietarilor ţinea mai multe bunuri.

piromana arad

Femeia a incendiat cinci case in cinci luni. A fost prinsă abia săptămâna trecută.

[Sursa foto: Unsplash]

Dădea foc caselor, iar apoi găsea un alt vinovat

Femeia locuiește cu iubitul său, pompier, în casa socrilor. Cei doi sunt părinți și au un copil de doi ani.

Femeia dădea foc caselor vecinilor săi și, ulterior, găsea un făptaș fictiv, vinovat de toate relele.

Citește și: Cum au plănuit atacatorii lui Adrian Kreiner „crima perfectă”. Victima ar fi fost asfixiată cu un covor: „Au supravegheat locuinţa victimei mai multe nopţi înainte de acţiona”

În seara în care a fost ultimul incendiu, femeia respectivă a venit şi a spus că l-a văzut pe unul cu cagulă, că cică în seara asta iar ne dă foc”, a spus un alt om.

Acum, piromana riscă până la 7 ani de închisoare. Pagubele totale se ridică la valoarea totală de 200.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si