Gabriela Ghizel, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Astăzi, la rubrica „Tu dai moda”, Gabriela Ghizel ne va prezenta câteva tipuri de jachete de piele

„Un articol mereu la modă, dar ce facem cu prețul. Pe site-uri nu găsim sub 1.000 de lei, așa că am mers într-un outlet să vedem ce găsim mai ieftin. Andreea ziceam mai devreme că în coș o geacă de piele, dar costă 1.800

de lei și nu apuc niciodată să mi-o cumpăr. Aș vrea să aflu cum să îmi reînnoiesc garderoba.”

Andreea Pene, stilist vestimentar: „Avem foarte multe variante din piele naturală. Ce-i drept ele nu sunt colecția 2024, dar găsești modele care se pretează foarte bine în trendurile. Una dintre preferatele mele este o geacă clasică, foarte actuală din punctul meu de vedere.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „Îmi place foarte tare care croiala dreaptă, e mult mai ușor s-o integrăm în ținute. Nu e foarte scurtă.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Andreea Pene, stilist vestimentar: „Este o piele destul de rigidă, adică are o structură.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D:  „Geaca pe care am ales-o e 320 de lei, pe sfert decât ar fi una din colecția nouă. Un sfat rapid când alegi geaca de piele ia una cu croi drept, nu cambrat, e mult mai actuală și poți să porți texturi mai groase.”

Andreea Pene, stilist vestimentar: „Hai să-ți mai arăt o piesă care o să-ți placă sută la sută. Este o culoare ușor diferită față de ce întâlnești în magazine.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D:  „Are un fit drept, se potrivește culoarea, e foarte bună pentru toamnă. Prețul e tot 320 de lei. Încă un sfat rapid: alege o geacă cu fermoar argintiu sau negru, dacă ai un stil mai sport și una cu fermoare aurii, dacă ai un stil mai elegant.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si