Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cum alegem corect geaca de piele? Astăzi, la rubrica „Tu dai moda”, Gabriela Ghizel ne va prezenta câteva tipuri de jachete de piele

Este vineri, așa că vorbim despre stil, la rubrica „Tu Dai Moda”! Gabriela Ghizel ne învață cum să alegem geaca de piele potrivită pentru fiecare siluetă la prețuri accesibile.

Redactia Stirile Kanal D,

Cum alegem corect geaca de piele? Astăzi, la rubrica „Tu dai moda”, Gabriela Ghizel ne va prezenta câteva tipuri de jachete de piele

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Astăzi, la rubrica „Tu dai moda”, Gabriela Ghizel ne va prezenta câteva tipuri de jachete de piele

„Un articol mereu la modă, dar ce facem cu prețul. Pe site-uri nu găsim sub 1.000 de lei, așa că am mers într-un outlet să vedem ce găsim mai ieftin. Andreea ziceam mai devreme că în coș o geacă de piele, dar costă 1.800 de lei și nu apuc niciodată să mi-o cumpăr. Aș vrea să aflu cum să îmi reînnoiesc garderoba.”

Andreea Pene, stilist vestimentar: „Avem foarte multe variante din piele naturală. Ce-i drept ele nu sunt colecția 2024, dar găsești modele care se pretează foarte bine în trendurile.

Una dintre preferatele mele este o geacă clasică, foarte actuală din punctul meu de vedere.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „Îmi place foarte tare care croiala dreaptă, e mult mai ușor s-o integrăm în ținute. Nu e foarte scurtă.”

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andreea Pene, stilist vestimentar: „Este o piele destul de rigidă, adică are o structură.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D:  „Geaca pe care am ales-o e 320 de lei, pe sfert decât ar fi una din colecția nouă. Un sfat rapid când alegi geaca de piele ia una cu croi drept, nu cambrat, e mult mai actuală și poți să porți texturi mai groase.”

Andreea Pene, stilist vestimentar: „Hai să-ți mai arăt o piesă care o să-ți placă sută la sută. Este o culoare ușor diferită față de ce întâlnești în magazine.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D:  „Are un fit drept, se potrivește culoarea, e foarte bună pentru toamnă. Prețul e tot 320 de lei. Încă un sfat rapid: alege o geacă cu fermoar argintiu sau negru, dacă ai un stil mai sport și una cu fermoare aurii, dacă ai un stil mai elegant.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI