Close sidebar
Close sidebar

Cum arată acum Brigitte Bardot. A fost unul dintre sex-simbolurile industriei cinematografice

Brigitte Bardot a fost unul dintre sex-simbolurile anilor `50, însă a suferit multe depresii și momente de sinucidere. De-a lungul vieții sale, Brigitte Bardot a fost căsătorită de patru ori și a avut peste 100 de aventuri amoroase.

Alina Raducu,

Cum arată acum Brigitte Bardot. A fost unul dintre sex-simbolurile industriei cinematografice


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În data de 28 septembrie, Brigitte Bardot împlinește 87 de ani, Și chiar dacă în ziua de azi abia mai poate merge, cu ajutorul unui baston, aceasta a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume și o actriță foarte iubită.

Brigitte Bardot, unul dintre sex-simbolurile industriei cinematografice

Însă, drumul acesteia spre succes a fost presărat cu multe obstacole şi dezamăgiri, conform biografiei „Brigitte Bardot:The Life, The Legend, The Movies, scrisă de Ginette Vincendeau.

Brigitte Bardot s-a născut pe 28 septembrie 1934, într-o familie bogată din Paris, micuţa Bri, cum o strigau părinţii, a crescut în elegantul arondisment 16, în apropierea Turnului Eiffel.

Şi-a petrecut vacanţele în Alpi, iarna, şi la Saint Tropez, vara.

Cum arată acum Brigitte Bardot. A fost unul dintre sex-simbolurile industriei cinematografice

Citeste si: Doliu în lumea filmului. A murit un celebru actor din serialul "Sex and the City"

Brigitte Bardot a făcut balet, iar mai apoi a lucrat ca mode l (avea înălţimea ideală pentru acea perioadă, 1,70 metri, şi, spre deosebire de rivalele sale Marilyn Monroe şi Elizabeth Taylor, nu a avut niciodată probleme de greutate),

iar la 15 ani a apărut pe coperta revistei „Elle. Dup un an, îl cunoştea pe asistentul de regie (mai târziu regizorul) Roger Vadim, de care s-a îndrăgostit nebuneşte, potrivit historia.ro.

Acestia s-au iubit mai întâi în secret, apoi nu şi-au mai ascuns relaţia, în ciuda faptului că părinţii tinerei s-au opus tot timpul şi chiar au ameninţat-o că o trimit în Anglia. Au renunţat abia când Bri a încercat pentru prima oară (dar nu şi ultima) să se sinucidă.

Însă, părinții acesteia nu i-au permis să se căsătorească cu Vadim până ce nu a împlinit 18 ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Totodată, după ce a jucat în filmul „Et Dieu… créa la Femme/Şi Dumnezeu… a creat femeia (1956), regizat fiind chiar de soțul ei, Brigitte s-a îndrăgostit nebunește de Jean-Louis Trintignant. Însă, în 1967, Vadim și Bordot au divorțat. Și Trintignant s-a despărțit de soția lui pentru a putea fi împreună cu actrița franceză, însă nici această relație nu a durat mult. Brigitte l-a părăsit pentru un alt bărbat căsătorit, cânterețul Gilbert Bécaud.

Cum arată acum Brigitte Bardot. A fost unul dintre sex-simbolurile industriei cinematografice

Citeste si: Filmul românesc „Imaculat”, premiat în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia

Brigitte Bardot: „Le-am dat tinereţea şi frumuseţea mea bărbaţilor”

Brigitte Bardot, aventuri nenumărate. Acestea au devenit un fel de tipar în viaţa divei franceze. Brigitte însăşi a recunoscut că a avut peste 100 de relaţii, chiar şi cu femei.

De asemenea, relaţia cu Jacque Charrier, partenerul ei din filmul „Babette pleacă la război, a fost însă oficializată. Acesta a devenit al doilea soţ al actriţei şi tatăl singurului ei copil: Nicolas, pe care nu și l-a dorit niciodată.

Însă, la doar 26 de ani, în 1960, Brigitte Bardot a avut a doua tentativă de a-și lua viața, chiar de ziua ei. A încercat să-și taie venele și a luat somnifere, dar nimeni nu a înțeles motivul. Doi ani mai târziu, actrița avea să se despartă de Charrier, copilul rămânând în custodia tatălui.

Peste ani, actrița Brigitte Bardot mărturisea: „Nu am fost făcută să fiu mamă. Nu eram îndeajuns de matură pentru a avea grijă de un copil. Eu însămi am nevoie de cineva care să aibă grijă de mine”.

Cum arată acum Brigitte Bardot. A fost unul dintre sex-simbolurile industriei cinematografice

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Faimosul actor Michael K. Williams a fost găsit fără viaţă în apartamentul său din New York

„Le-am dat tinereţea şi frumuseţea mea bărbaţilor. Acum le dau înţelepciunea şi experienţa mea animalelor”, Brigittte Bardot.

Înainte de cea de-a treia căsătorie, cu milionarul german Gunter Sachs, a avut relaţii pasagere cu Mike Sarne, Warren Beatty, Serge Gainsbourg şi Nino Ferrer. Bardot şi Sachs s-au căsătorit la Las Vegas, iar playboy-ul german a cucerit-o după ce i-a „îmbrăcat casa din Saint Tropez cu trandafiri aruncaţi dintr-un elicopter. Cel de-al patrulea soţ a fost Bernard dOrmale, cu care s-a căsătorit în 1992. 

Astfel, în 1973, Brigitte Bardot s-a retras din lumea cinematografiei, iar din anii 80 şi-a dedicat viaţa protejării animalelor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI