Ionut avea 4 ani cand a murit mancat de caini in apropierea unui loc de joaca din Bucuresti. Era la gradinita, iar fratele lui mai mare, care a fost martor la toata tragedia, abia incepuse scoala. Astazi, daca ar fi trait, Ionut ar fi avut 9 ani, ar fi fost si el scolar. Insa, parintii se duc in fiecare an la inceput de septembrie mai intai la cimitir, la Ionut, si apoi la scoala cu baiatul cel mare.

Andrei, fratele lui Ionut, are acum 11 ani si parintii au incercat din rasputeri sa-l faca sa treaca peste trauma suferita in urma cu 5 ani, desi marturisesc tot ei ca nu si-a revenit complet. Andrei a crescut, este un baiat inalt, frumos,  insa pe chipul lui pare ca se citeste o tristete. Andrei a fost singurul martor al tragediei si a trebuit sa povesteasca anchetatorilor ce s-a intamplat cu fratele lui. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"A venit un caine, dupa care au mai aparut trei. Unul l-a apucat de o mana, altul de cealalta mana, iar al treilea, de picior. Asta am vazut.", acestea au fost declaratiile cutremuratoare povestite de Andrei, fratele lui Ionut Anghel.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si