Parintii micutului au primit despagubiri uriase de la proprietarii terenului unde s-a intamplat tragedia, dar asta nu le-a atenuat durerea. Incearca din rasputeri sa-i ofere toata dragostea si atentia fratelui lui Ionut, insa golul lasat de disparitia baietelului este imposibil de umplut.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mormantul copilului, din cimitirul Sfanta Vineri, arata ca un loc de joaca, o oaza vesela si colorata intr-un spatiu trist. Locul de veci este plin de jucarii, de flori si de verdeata, iar la loc de cinste se gaseste un ursulet de plus mare, care poarta o caciula colorata.

Un alt element care atrage atentia tuturor celor care se duc sa se reculeaga la cimitir este o floarea-soarelui de plastic care se invarte in bataia vantului. Interesant este ca, desi ne apropiem de luna aprilie, sotii Anghel nu au strans beteala si globurile de langa crucea lui Ionut. Motivul este unul emotionant. Craciunul era perioada favorita a baietelului si isi ruga mereu parintii sa lase bradul impodobit si dupa 7 ianuarie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si