Close sidebar
Close sidebar

Cum arata adapostul de caini de la Bragadiru. Gabi Firea a mers personal in vizita acolo. Ce a gasit?

Vizita primarului general al Capitalei a luat prin surprindere conducerea adapostului de caini din Bragadiru. La intrarea, prezentarea decurge ca la carte, dar in spatele portilor inchise, nimic nu pare sa se fi schimbat pentru bietele animale- caini bolnavi, mizerie si frig. ##VIDEO42400##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Primirea a fost facuta ca la carte pentru primarul capitalei Gabriela Firea! Portile padocurilor pline cu fan si mancare proaspata erau larg deschise. Doar ca din fundul curtii se auzeau si alti catei latrand.

Noi am decis sa sarim peste  prezentarea facuta de angajatii adapostului si am vrut sa vedem si ce este in spatele portilor inchise.

In urma nostra apare si un reprezentant al adapostului. Acesta ne asigura ca nu au nimic de ascuns.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Avem de obicei catei care vin cu diverse afectiuni, afectiuni care se pot transmite  si celorlalti catei. De aceea este aceast sector  special cu boxe individuale. Noi am filmat mai devreme un catel  care nu se misca, era aproape mort si era intr-o boxa cu alti catei. Ati spus ca se pot transmite.  Eu v-am spus generic despre ce este vorba."
, spune medicul veterinar.

3 puiuti intr-o boxa, o femela cu un pui nou nascut in alta, iar cainele bolnav despre care vorbesc reprezentantii adapostului, in acelasi tarc cu un alt catel.

La actiunea demarata de consilierul Tudor Ionescu, de a hrani animalele din adaposturi a participat si primarul capitalei. Acestia au adus 1 tona de mancare cateilor  din adapost si le-au cerut insistent reprezentantilor sa rezolve impreuna problemele.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI