Close sidebar
Close sidebar

Cum arată armele Rusiei cu care s-a lăudat Putin la show-ul militar de la Moscova - FOTO

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a lăudat armele de ultimă generație ale Rusiei care ar fi cu "câteva decenii mai avansate" decât cele occidentale. Putin i-a invitat pe aliații Rusiei din Asia, Africa și America Latină să cumpere arme rusești.

Sorin Negru,

Expoziția militară Army 2022 de la Moscova

[Sursa foto: The Moscow Times]

DISTRIBUIE
acest articol

În cadrul expoziției militare de la Moscova au fost prezentate tancuri şi rachete ruseşti, Putin lăudând companiile producătoare de arme ruseşti pentru faptul că echipează forţele militare cu ''arme moderne care astăzi contribuie la victorie''.

Citeste si: Rusia l-a demis pe șeful flotei de la Marea Neagră

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Vladimir Putin s-a lăudat că armele rusești sunt „cu zeci de ani” înaintea rivalilor occidentali, în discursul de la expoziția de armament de la Moscova.

Delegații din peste 70 de țări au participat la Army-2022 pentru a profita de cele mai bune oferte bune la echipamentul rusesc.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI