Adrian Nastase s-a schimbat radical in ultimii ani, el dedicandu-si mai mult timp familiei. Fostul premier a vrut sa-si puna capat zilelor in iunie 2012, cand s-a impuscat in gat cu un pistol. In ziua respectiva, el a fost condamnat definitiv, la doi ani de inchisoare in dosarul “Trofeul calitatii”. Acesta era acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand candida pentru Presedintie.

N-a reusit insa sa se sinucida. Momentul insa l-a marcat pe viata. Vreme de 3 ani, fostul premier nu a discutat despre scena de atunci- ulterior, a scris cateva randuri pe blogul personal." Au trecut trei ani. Cenusii, cum este si ziua de astazi. Privesc in urma si incerc sa inteleg mana destinului, care a hotarat altceva decat hotarasem eu", scria Adrian Nastase blogul personal, in 2015.

In iunie se implinesc 5 ani de cand a vrut sa-si puna capat zilelor. Adrian Nastase are cicatrice pe gat, in locul in care s-a impuscat, semn cu care va ramane pe viata, cel mai probabil. Acesta este, posibil, si motivul pentru care fostul premier si-a lasat barba, in ideea in care firele de par mai acopera semnul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Recent, el a participat la Gala Fundatiei „Romania 2000” si a ziarului „Ultima ora” – editia a XV-a care a fost dedicata memoriei reputatului jurnalist, scriitor si editorialist, Prof.Univ.Dr.Ion Marin, fost director al cotidianului si Fundatiei, fost decan al Facultatii de Jurnalism – Univ. „Hyperion”. La respectivul eveniment a avut loc si o dubla lansare de carte: “Povestea unui jurnalist: Ion Marin”, de Eveline Pauna si „Social Media – o noua dimensiune a raporturilor dintre securitatea societala si mass-media” de drd.

Teodora Marin, sotia reputatului jurnalist.

Adrian Nastase a fost admirat de mai toata lumea, insa a fost si subiect de discutie pe tema episodului din 2012 cand a vrut sa se sinucida impuscandu-se in gat.

Citeste si: Traian Basescu si Adrian Nastase i-au spart usa apartamentului lui Nicolae Vacaroiu! Nu e un banc, chiar s-a intamplat! Toti trei erau vecini, iar "Nea Nicu" a plecat din Bucuresti si a uitat sa inchida apa

Pe 20 iunie 2012, fostul premier a incercat sa-si ia viata impuscandu-se in gat cu un revolver Smith &Wesson, calibru 38 special, imediat dupa ce a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul “Trofeul calitatii”. Doi politisti s-au dus la locuinta sa de pe strada Zambaccian pentru a-l lua si duce la penitenciar. Acela a fost si momentul in care Nastase a incercat sa se sinucida. Ulterior, el a fost dus la Spitalul Floreasca unde a fost supus unei operatii. Apoi Adrian Nastase a fost mutat la Spitalul Penitenciar Rahova pentru a-si executa pedeapsa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si