Close sidebar
Close sidebar

Cum arăta Berna înainte de a participa la emisiunea „Puterea Dragostei”

Cum arăta Berna înainte de a participa la emisiunea „Puterea Dragostei”. Fanii au rămas muți de uimire. Iubita lui Philip Albu arăta complet diferit față de acum.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cum arăta Berna. Cum arăta Berna înainte de a participa la emisiunea „Puterea Dragostei”. Fanii nu au putut să creadă că este ea. Imaginile au stârnit mii de reacții în mediul online. Berna de la „Puterea Dragostei” era slăbuță, ba chiar brunetă la păr și fără forme voluptoase. Tânăra este în prezent o focoasă blondină cu forme sexy și haine atrăgătoare. În trecut, însă, era o domnișoară decentă ce se încadra în tiparul unei adolescente obișnuite.

Cum arăta Berna înainte de a participa la emisiunea „Puterea Dragostei”

Cum arăta Berna. Timpul a trecut, iar Berna arată acum de invidiat.

În prezent, Berna de la „Puterea Dragostei” și Philip Albu s-au mutat împreună la București. Cei doi locuiesc în apartamentul lui Philip. Cuplul a declarat că are planuri mari și că va face o nuntă mare. Philip și Berna de la „Puterea Dragostei” au transmis că își doresc chiar și un bebeluș în maxim doi ani.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cum arăta Berna. Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei l-a prins pe Livian „în fapt”. Se uita la imagini indecente pe Internet: „Îmi imaginam că ești tu...”

Cum arăta Berna. Citeste si: Nelson Mondialu vrea noră tânără. Mesaj pentru viitoarea iubită a lui Livian

Cum arăta Berna. Citeste si: Marea Finală "Puterea Dragostei" va fi difuzată pe 26 iulie, la Kanal D. Află cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Cum arăta Berna. Citeste si: Turcu de la „Puterea Dragostei” în ipostaza de tătic. Roxana se pregătește să devină mămică

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI