Cum arata casa lui Bill Gates din Washington

Impresionanta vilă, cu dotari tehnologice de ultima generatie, va trebui cel mai probabil disputata la divort, asta dupa ce cuplul Bill si Melinda Gates a anuntat pe 3 mai, separarea dupa 27 de ani de casnicie.

Bill si Melinda Gates detin mai multe proprietati, insa cea din Washington este de departe cea mai extravagantă.

Cum arata casa lui Bill Gates din Washington. A costat peste 120 milioane de dolari
Cum arata casa lui Bill Gates din Washington. A costat peste 120 milioane de dolari

Proprietatea se intinde pe 20 de hectare, iar locuinta ocupa 4.600 de metri patrati si este construita pe patru nivele. Cea mai mare parte a casei este ascunsa intr-o colina, ceea ce face ca vila sa para mult mai mica.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Casa este complet automatizata, de la sistemele de iluminat si climatizare, pana la cele video sau de sonorizare. Spre exemplu, oaspetii lui Bill Gates pot schimba operele de arta de pe pereti prin simpla atingere a unui buton.

Citeste si: Fosta soție a lui Jeff Bezzos, cel mai bogat om din lume, renunță la miliarde de euro. Cui donează banii

Citeste si: Bill Gates divorțează după o căsnicie de 27 de ani

Casa se foloseste de imprejurimile naturale pentru a reduce pierderile de caldura si pentru a regla temperatura in mod mai eficient.

Una dintre cele mai deosebite zone ale domeniului este cea de relaxare. Piscina, spre exemplu, este dotata cu un sistem audio montat sub apa. De asemenea, pentru a ajunge din piscina pe terasa se poate inota pe sub un perete de sticla.

Cum arata casa lui Bill Gates din Washington. A costat peste 120 milioane de dolari
Cum arata casa lui Bill Gates din Washington. A costat peste 120 milioane de dolari

Biblioteca este si ea uriasa si este acoperita cu un dom impresionant. Gazduieste mii de volume, unele dintre ele foarte rare, printre care si un manuscris al lui Leonardo da Vinci pentru care Gates a platit peste 30 de milioane de dolari in 1994.

Casa are 7 dormitoare, dar 24 de bai, sase bucatarii, o camera cu trambulina, o sala de teatru cu 20 de locuri, dar si o sala de evenimente imensa care poate gazdui peste 200 de invitati.

Garajul are si acesta dimensiuni impresionante, avand spatiu pentru cel putin 23 de masini.

În urma cu mai multi ani, o persoana a fost dispusa sa plateasca, in cadrul licitatiilor anuale realizate de Microsoft, nu mai putin de 35.000 de dolari doar pentru a face turul resedintei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si