UPDATE- Bărbatul care i-a ucis pe cei doi bătrâni a furat o geantă în care se aflau aproximativ 12.000 de lei, susţin surse apropiate anchetei.
O parte importantă din bani provin de la locatarii imobilului, deoarece femeia ucisă a fost administrator, iar marţi a încasat contravaloarea întreținerii.
Agresorul a abandonat lângă o bancă, o mănușă plină cu sânge care a fost găsită de poliţişti.

Arma crimei, un cuţit, nu a fost încă găsit.

Bărbatul l-a surprins pe criminal după atac, dar a fost și el atacat. Cei doi soți au fost uciși în propria lor casă din Timișoara.

Citește și: Un cuplu care își sărbătorea nunta de aur, găsit fără viață în propria casă din SUA

Bărbatul le-a descris oamenilor legii cum arăta criminalul. Din informațiile sale, ar fi vorba despre un bărbat brunet, de 1,80 m înălțime, cu vârsta de 30- 35 de ani. La momentul atacului era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare închisă și un hanorac cu glugă, de culoare gri sau vernil. Bărbatul a povestit că și el fusese atacat și l-a rănit la mână pe agresor. Acesta din urmă a reușit să scape și acum este căutat de polițiști.

Anchetatorii încearcă să îi facă portretul robot în baza informațiilor obținute.

Criminalul a fost surprins de camerele de supraveghere

Au fost făcute publice primele imagini cu suspectul de dublă crimă din Timișoara. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce fugea pe străzi, imediat după atacul sângeros și este în continuare căutat de poliție. În imagini se vede cum agresorul iese în fugă pe poartă și merge repede pe bulevardul Tache Ionescu.

Apoi s-a oprit într-un parc de lângă imobil, acolo fiind găsită o mănușă cu urme de sânge.

Citește și: Durere fără margini în familia lui Dănuț, un român de 37 de ani din UK. Bărbatul a fost găsit decedat în fața unei biserici

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

În atenția cetățenilor

Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc în Piața Țepeș Vodă din Timișoara, în noaptea de 27.06.2023, vă informăm că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală.

Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură.

Totodată, apelăm și la sprijinul populației, oferindu-vă câteva semnalmente ale bărbatului.

Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă(purta un bandaj improvizat).

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce arată rezultatul examenului medico-legal în cazul tinerei ucisă de urs. Ce i-a provocat moartea Mariei Diana- radioimpuls.ro

Citește și: Închisoare pe viață pentru criminalul din Bascov care și-a ucis întreaga familie

În cazul în care observați vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, vă rugăm să apelați Serviciul de urgență 112 și să nu intrați în contact cu aceasta.

Citește și: El este adolescentul care i-a înjunghiat pe cei doi tineri, în Grădina Botanică din Craiova. Fata a murit pe loc, iar băiatul se luptă să trăiască. Motivul tulburător pentru care ar fi recurs la gestul extrem

Cum s-a produs tragedia

Doi bunici, de 75 şi 78 de ani, care locuiesc în centrul oraşului Timişoara, chiar lângă Tribunalul Timiş şi care marţi seară vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania, au auzit zgomote în apartament şi i-au spus nepotului că cineva ar fi intrat peste ei, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, care locuieşte în Timişoara, iar acesta s-a dus în grabă la locuinţa bunicilor. Când a intrat în apartament, i-a găsit pe cei doi bătrâni morţi, dar a dat şi peste cel care i-a atacat.

Criminalul a apucat să îl înjunghie şi pe nepotul bătrânilor, înainte de a fugi.

„La data de 27 Iunie 2023,în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi (un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuinţă a surprins o persoană necunoscută care a fugit”, a anunţat şi IPJ Timiş.

Poliţiştii îl caută acum pe criminal şi au deschis dosar penal pentru omor calificat.

„Poliţiştii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş”, a mai precizat IPJ Timiş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si