Cristina Țopescu face si ea parte din generatia de crainice care au innebunit barbatii din Romania in anii ’90. A mostenit pasiunea pentru televiziune de la tatal sau, comentatorul sportiv Cristian Topescu.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. A fost găsită fără suflare în propria casă.

Anunțul a fost dat de o vecină, care a alertat autoritățile, anunțându-le că de aproximativ trei săptămâni nu a mai văzut-o pe femeie prin zonă.

Citeste si: Ministrul Sănătăţii, despre Cristina Ţopescu: Nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: O eroare medicală i-a distrus viața Cristinei Țopescu

Comunicatul emis de Poliția Capitalei

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența.

Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală.”

Citeste si: Rona Hartner este în doliu: „Laurențiu, nu te pot uita”

Citeste si: Detalii halucinante despre moartea Cristinei Topescu! Cum au putut să o găsească vecinii în casă. De departe, vedeta părea că doarme cu brațul sub cap, dar de aproape, situația era horror EXCLUSIV

Cauza posibilă a morții

În momentul de față, polițiștii împreună cu medicii legiști se află în locuința Cristinei Țopescu și urmează să stabilească ce anume a determinat decesul acesteia.

O primă ipoteză este aceea că decesul fostei prezentatoare TV ar fi survenit înainte de Revelion, fiind posibil ca femeia să fi murit în somn.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si