Proverbul spune că aşchia nu sare departe de trunchi, însă există şi excepţii. Actriţa şi fotomodelul inidan Aishwarya Rai este considerată una din cele mai frumoase femei din lume, iar frumuseţea ei a captat multe priviri şi laude de-a lungul vremii.

Aishwarya Rai s-a pozat cu fiica ei, care nu pare să-i moştenească ochii de culoarea mării ce au fermecat atâtea inimi la Bollywood şi nu numai. Dar copila are acelaşi farmec pe care-l are şi mama ei, iar shooting-urile foto par să i se potrivească de minune.

Rai, care este căsătorită cu actorul Abhishek Bachchan, este fostă Miss World. Înainte de a începe cariera în actorie, ea a lucrat ca model şi a câştigat faima după ce a obţinut titlul de Miss World în 1994.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 

sursă foto: instagram 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si