Close sidebar
Close sidebar

Cum arată fiica celei mai frumoase femei din lume. Actriţa Aishwarya Rai se laudă peste tot cu copila

Proverbul spune că aşchia nu sare departe de trunchi, însă există şi excepţii.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Proverbul spune că aşchia nu sare departe de trunchi, însă există şi excepţii. Actriţa şi fotomodelul inidan Aishwarya Rai este considerată una din cele mai frumoase femei din lume, iar frumuseţea ei a captat multe priviri şi laude de-a lungul vremii.

Aishwarya Rai s-a pozat cu fiica ei, care nu pare să-i moştenească ochii de culoarea mării ce au fermecat atâtea inimi la Bollywood şi nu numai. Dar copila are acelaşi farmec pe care-l are şi mama ei, iar shooting-urile foto par să i se potrivească de minune.

Rai, care este căsătorită cu actorul Abhishek Bachchan, este fostă Miss World. Înainte de a începe cariera în actorie, ea a lucrat ca model şi a câştigat faima după ce a obţinut titlul de Miss World în 1994.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

sursă foto: instagram 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI