Close sidebar
Close sidebar

Cum arată la 30 de ani băiatul lui Adriean Videanu? Andrei face bani din reciclarea gunoiului FOTO

Fost ministru al economiei și primar al Capitalei, Adriean Videanu are doi copii, o fată și un băiat, care au primit pe mână afacerile familiei.

Petru Luca,

Adriean Videanu deține piața de marmură din România

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fost ministru al economiei și primar al Capitalei, Adriean Videanu are doi copii, o fată și un băiat, care au primit pe mână afacerile familiei. Dacă Diana se ocupă de combinatul producător de produse din marmură, Andrei a prins trenul reciclării deșeurilor și gunoiului. 

”Firma procesează zilnic circa 500 de tone de deșeuri, peste o treime din deșeurile municipale generate în București, fiind controlată de fondul de investiții Axxess Capital.(...) Este vorba de Rom Waste Solutions, afacere din domeniul sortării și reciclării deșeurilor, în care Axxess Capital a preluat un pachet de 65% din acţiunile companiei contra sumei de 6 milioane de euro. Alte 35% din acțiunile Rom Waste Solutions au rămas în posesia unor acționari minoritari, printre care şi Andrei Valentin Videanu, fiul fostului vicepremier Adriean Videanu”, nota presa economică despre apariția lui Andrei Videanu în rândul oamenilor

de afaceri autohtoni. 

Băiatul lui Adriean Videanu a absolvit Universitatea George Washington din Statele Unite 

Dacă Andrei a absolvit Universitatea George Washington din Statele Unite, Diana a absolvit studii economice la Londra, apoi a preluat conducerea companiei producătoare de marmură a tatalui ei, Adriean Videanu. Anul trecut, Diana- care s-a căsătorit în 2018 cu un jurist- declarase că intenționează să viziteze toate țările lumii, din cele 195 existente reușind să pună piciorul în 38, până acum.

Andrei Videanu face afaceri cu reciclarea deșeurilor

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Ginerele lui Vasile Blaga trăiește periculos! Ioan Rudeanu participă la raliuri

În iunie 2018, Adriean Videanu a fost achitat în dosarul în care a fost judecat alături de fosta șefă DIICOT, Alina Bica. În noiembrie 2016, Alina Bica a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului, însă a fost achitată pentru două infracţiuni de abuz în serviciu şi o alta de favorizarea făptuitorului.

În acelaşi dosar, fostul ministru Adriean Videanu a fost achitat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI