Close sidebar
Close sidebar

Cum arata Lia Olguta Vasilescu in urma cu 20 de ani. Imagini de colectie

Cum s-a transformat Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, de la inceputul carierei. Cariera politica a acesteia a inceput inca de la 16 ani, in 1991, cand s-a inscris in Partidul Romania Mare. Pe atunci era o tanara bataioasa, cu parul lung, negru.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In timp, a evoluat, iar in prezent si-a pastrat aceeasi atitudine, putand sa dea oricand replica adversarilor politici, pe modelul celui care a invatat-o arta politicii, Corneliu Vadim Tudor.

Lia Olguta Vasilescu ajungea, la 19 ani, presedintele Organizatiei de Tineret Romania Mare Dolj. Iar pe cand avea doar 25 de ani a fost promovata de nimeni altul decat Corneliu Vadim Tudor pe listele PRM pentru un loc la Camera Deputatilor. A avut doua mandate in parlament, de deputat si senator, iar ulterior a castigat alegerile locale, devenind primarul Craiovei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Continuarea pe Libertatea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI