Close sidebar
Close sidebar

Cum arata marcajul rutier de la Pasajul Jiului, din Timisoara! Politia Timis face verificari

Inaugurarea pasajului Jiul a adus un nou val de discutii pe retelele de socializare, motivul fiind marcajele din intersectie.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"O intersectie din Romania (Timisoara sau Caracalisoara sau Semaforisoara sau Palmisoara sau…) Cum a aprobat Politia Rutiera asa ceva? Cum? Intreb pentru un prieten…”, a scris un timisorean pe Facebook.

"Cineva nu a avut voie sa se joace cu vopsea cand a fost mic. A recuperat acum…”, "Festivalul Street Art Timisoara continua cu lucrarea din intersectia Bv. Republicii cu str. Jiul” sau "Decupati in lungul liniilor punctate” au fost alte reactii ale internautilor.

Un alt internaut a scris: "Legende locale spun ca-n urmatoarea carte a lui Dan Brown, Robert Langdon va gasi Graalul folosindu-se de marcajele din fata Pasajului Jiul”- Timisoara, 12.11.2017.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Purtatorul de cuvant al Politei Timis, Ancuta Morar, a declarat pentru PRESSALERT.ro ca "Politia Rutiera a avizat instituirea restrictiilor de circulatie pentru realizarea pasajului si a intersectiei din proximitatea acestuia.

Solutia adoptata de executantul lucrarilor de modernizare privind marcajele rutiere aplicate va face obiectul unor verificari pentru a se stabili daca aceastea respecta proiectul, precum si referitor la utilitatea acestora. in functie de rezultatul verificarilor se vor dispune masuri legale si se va solicita imbunatatirea semnalizarii rutiere orizontale si verticale, pentru cresterea gradului de siguranta rutiera”
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI