In seara de 9 martie 2006, Laura Stoica se intorcea la Bucuresti, dupa un concert sustinut in Urziceni. Pe drum, o masina a intrat pe contrasens si a lovit din plin autoturismul in care se aflau Laura Stoica si logodnicul ei, Cristian Margescu.

In urma impactului, masina a fost proiectata 20 de metri pe camp, iar Laura, insarcinata in 3 luni cu primul ei copil, si logodnicul ei au murit pe loc.

Regretata artista si partenerul ei au fost inmormantati in Cimitirul Bellu din Capitala, unul langa celalalt.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La locul lor de veci merg adesea mama si fratele Laurei Stoica, cu lumanari si flori, iar prieteni de-ai lor ajung destul de rar. Pe 10 octombrie insa, cand regretata artista ar fi implinit 50 de ani, au fost cateva persoane la locul ei de veci, asa cum se intampla in fiecare an de cand a murit. Mama ei a fost nelipsita, ba mai mult, a vorbit cu cateva zile inainte cu angajatii cimitirului ca sa faca curat la mormantul fetei.

“Mama si fratele ei vin la mormant, aprind lumanari si lasa flori, mai sterg mormantul, spala marmura.

Dar inainte de ziua ei, pe 10 octombrie, cand ar fi implinit 50 de ani, familia Laurei a discutat cu femeile din cimitir sa faca curat la mormant, sa aprinda lumanarea. Mama a anuntat ca vine pe 10 octombrie, ca in fiecare an. Mormantul Laurei nu e mereu plin de flori, e doar in anumite perioade...  de ziua ei, de ziua lui sau cand mai trece cate un an de la inmormantare sau de sarbatori. De fiecare data cand vine mama ei plange, plange rau si “vorbeste” cu ea. Si spune ca nu suporta sa vina la mormantul ei... o doare sufletul. Familia cand vine la cimitir aduce mereu ceva de impartit, da oamenilor din cimitir. Si daca sunt tineri care vin sa viziteze cimitirul, mai toti se opresc la mormantul ei ”, sustine unul din angajatii cimitirului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si