Adrian Paunescu s-a stins in noiembrie 2010, la 67 de ani, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde fusese internat. Poetul avea mai multe probleme de sanatate, el suferea de diabet, insuficienta cardiaca, renala, hepatica si respiratorie. A fost inmormantat la Cimitirul Bellu din Capitala. Locul sau de veci, spre surprinderea multora, este mereu plin de flori, verdeata, iar lumanarile ard aproape zilnic, sau cel putin asa sustin paznicii din cimitir.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Paunescu are multi mostenitori care vin sa-i faca curat la mormant, sa-i aprinda lumanari, sa-i puna poze. Dar sunt si multi admiratori de ai lui care trec pe la mormant. E mare mirare ca totusi in toamna se fac 7 ani de cand s-a stins. La alti actori, sau persoane publice, abia daca mai trece cineva dupa un an de la inmormantare, daramite dupa 7”, sustin angajatii din Cimitirul Bellu.

Adrian Paunescu a fost casatorit de doua ori, cu poeta Constanta Buzea, cu care i-a avut pe Andrei si pe Ioana, si cu Carmen Paunescu, cea care i-a daruit-o pe Ana Maria. La scurt timp dupa moartea sa, mostenitorii au inceput lupta, in tribunale, pe averea estimata la peste 4 milioane de euro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si