Close sidebar
Close sidebar

Cum arata mormantul lui Adrian Paunescu la aproape 7 ani de cand poetul s-a stins! Locul sau de veci e plin de verdeata si de lumanari – Video Exclusiv!

Adrian Paunescu, poetul si fondatorul Cenaclului Flacara, s-a stins din viata in urma cu aproape 7 ani, insa n-a fost uitat de familie si fani.

G.G.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adrian Paunescu s-a stins in noiembrie 2010, la 67 de ani, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde fusese internat. Poetul avea mai multe probleme de sanatate, el suferea de diabet, insuficienta cardiaca, renala, hepatica si respiratorie. A fost inmormantat la Cimitirul Bellu din Capitala. Locul sau de veci, spre surprinderea multora, este mereu plin de flori, verdeata, iar lumanarile ard aproape zilnic, sau cel putin asa sustin paznicii din cimitir.

“Paunescu are multi mostenitori care vin sa-i faca curat la mormant, sa-i aprinda lumanari, sa-i puna poze. Dar sunt si multi admiratori de ai lui care trec pe la mormant. E mare mirare ca totusi in toamna se fac 7 ani de cand s-a stins. La alti actori, sau persoane publice, abia daca mai trece cineva dupa un an de la inmormantare, daramite dupa 7”, sustin angajatii din Cimitirul Bellu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Adrian Paunescu a fost casatorit de doua ori, cu poeta Constanta Buzea, cu care i-a avut pe Andrei si pe Ioana, si cu Carmen Paunescu, cea care i-a daruit-o pe Ana Maria. La scurt timp dupa moartea sa, mostenitorii au inceput lupta, in tribunale, pe averea estimata la peste 4 milioane de euro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI