Chipul afaceristului a fost desfigurat, identificarea lui dupa trasaturile faciale fiind imposibila. Sotia l-a recunoscut pe Condrea dupa haine. Cel despre care se spune ca ar fi fost interfata unei adevarate mafii ar fi trebuit sa fie audiat de procurori, in “dosarul dezinfectantilor”, a doua zi dupa accident.

Informatia a generat numeroase teorii ale conspiratiei conform carora barbatul ar fi

fost victima unui asasinat, ca sa nu devoaleze nume grele care-i sutineau afacerile devenite obiectul unei anchete.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Presa a titrat ca moartea afaceristului a fost “convenabila” pentru multe capete care ar fi cazut in cazul in care patronul Hexi Pharma ar fi apucat sa ajunga in fata magistratilor.

Ancheta a condus insa la concluzia ca Dan Condrea s-ar fi sinucis. Barbatul isi doarme somnul de veci la cimitirul Sfanta Vineri din Capitala si, in ciuda imaginii pe care o avea la momentul decesului, locul lui de veci este vizitat foarte des de familie si de prieteni.

Cand s-a implinit un an de la moartea omului de afaceri, cei care l-au iubit au lasat langa cruce buchete superbe de flori si lumanari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si