Close sidebar
Close sidebar

Cum arata mormantul lui Dan Condrea la un an dupa ce acesta s-a sinucis! Familia i-a umplut locul de veci cu flori! EXCLUSIV

Barbatul a decedat, in urma cu un an, intr-un accident de masina. Autoturismul pe care il conducea, cu o viteza destul de mare potrivit martorilor, s-a izbit de un copac. Impactul a fost nimicitor, Condrea decedand pe loc.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Chipul afaceristului a fost desfigurat, identificarea lui dupa trasaturile faciale fiind imposibila. Sotia l-a recunoscut pe Condrea dupa haine. Cel despre care se spune ca ar fi fost interfata unei adevarate mafii ar fi trebuit sa fie audiat de procurori, in “dosarul dezinfectantilor”, a doua zi dupa accident.

Informatia a generat numeroase teorii ale conspiratiei conform carora barbatul ar fi fost victima unui asasinat, ca sa nu devoaleze nume grele care-i sutineau afacerile devenite obiectul unei anchete.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Presa a titrat ca moartea afaceristului a fost “convenabila” pentru multe capete care ar fi cazut in cazul in care patronul Hexi Pharma ar fi apucat sa ajunga in fata magistratilor.

Ancheta a condus insa la concluzia ca Dan Condrea s-ar fi sinucis. Barbatul isi doarme somnul de veci la cimitirul Sfanta Vineri din Capitala si, in ciuda imaginii pe care o avea la momentul decesului, locul lui de veci este vizitat foarte des de familie si de prieteni.

Cand s-a implinit un an de la moartea omului de afaceri, cei care l-au iubit au lasat langa cruce buchete superbe de flori si lumanari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI