Paula Iacob s-a stins la varsta de 83 de ani, dupa o perioada lunga in care a avut probleme serioase de sanatate. La scurt timp dupa ce regretata avocata s-a stins, sotul Nicolae Iacob, fost procuror, langa care Paula a stat aproape 60 de ani, si care a participat la inmormantare in scaunul cu rotile, si fiica lor, medicul psihiatru Ruxandra Iacob, au decis sa-i faca mormant din marmura.

Zis si facut! Lucrarea a fost destul de costisitoare si a durat cateva saptamani pana la finalizare, insa a iesit exact asa cum si-au dorit membrii familiei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mormantul e din marmura alba, iar pe cruce i-au pus un tablou cu chipul ei. Florile nu lipsesc niciodata de la locul de veci al Paulei Iacob, dupa cum sustin angajatii din cimitir.

Paula Iacob a avut probleme grave de sanatate. La inceputul lui 2015, ea a cazut si s-a ales cu o fractura de sold. Mai apoi a ajuns la spital cu dureri, iar medicii au descoperit ca avea colecistul cangrenat si au bagat-o de urgenta in sala de operatie. In decursul unei singure luni, avocata a fost supusa la doua interventii chirurgicale: una pentru a-i fi extirpata vezica biliara, iar cea de-a doua pentru a-si rezolva fractura de sold.

A fost internata cateva saptamani bune in spital, dupa care s-a dus la un centru de recuperare din Saftica. La scurt timp a suferit un atac vascular cerebral si a fost dusa la Spitalul Bagdasar Arseni. Dupa alte cateva saptamani de internare, medicii au externat-o si a fost dusa acasa. La scurt timp s-a stins.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si