Un ursuleț de pluș veghează mormântul Valentinei, tânăra ucisă cu cruzime de iubitul ei, la începutul acestui an. Jucăria preferată din copilărie veghează acum somnul de veci al fetei. Recent, mama Valentinei a postat pe contul ei de socializare o imagine cu mormântul fetei. Femeia nu a putut trece nici acum peste șocul suferit la începutul acestui an și continuă să posteze mesaje pentru fiica ei.

”Doamne, mă închin în fața ta, să mi-o ții la dreapta Ta pe Vali, suflețelul și inima mea numai în liniște, pace, lumină și numai verdeață, alături de toți îngerașii plecați mult prea devreme de lângă mămicile lor”, a scris mama Valentinei pe contul ei de soicalizare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Şeful DIICOT, întrebat dacă exclude ca Luiza Melencu să fie în viaţă: „Nu excludem niciuna dintre variante”

În luna februarie a acestui an, Valeninta a fost ucisă de iubitul ei, student la București. Tânăra a fost lovită de acesta, după care bărbatul a dat foc imobilului în care aceasta se afla. Valentina a murit în incendiul provocat și nu din cauza loviturilor primite.

Oamenii legii au fost șocați de cruzimea cu care agresorul a acționat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si