Close sidebar
Close sidebar

Cum arată o ședință de lucru a Sfântului Sinod! Imagini de la Reședința Patriarhală

Au apărut imagini de la Reședința Patriarhală, de la prima adunare din acest an a SfântuluI Sinod.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Site-ul oficial al Agenției de Știri a Patriarhiei Române, basilica.ro, a publicat recent imagini de la ultima ședință de lucru a Sfântului Sinod, desfășurată la Reședința Patriarhală. Imaginile sunt spectaculoase, Patriarhul Daniel conducând o ședință în genul celor de guvern, înalții prelați din sală fiind foarte atenți la spusele conducătorului BOR.

Citeste si: Florin Piersic este supărat pentru că nu a fost invitat la Ateneu, la ceremonia de preluare a preşedinţiei UE: “S-au dus toți puțandrăii pe acolo”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Membrii Sfântului Sinod s-au întâlnit, joi 21 februarie 2019, la Reşedinţa Patriarhală, în prima ședință de lucru din acest an. ”Înainte de începerea lucrărilor toți cei prezenți au participat, împreună cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, la slujba de Te Deum oficiată de Preasfințitul Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei, la Paraclisul Sfântul Gheorghe de la Reședința Patriarhală”, a notat basilica.ro. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI