Close sidebar
Close sidebar

Cum arata palmele unui medaliat olimpic la haltere. Gabriel Sincraian: "Am ridicat zilnic cate 15 tone pentru aceasta performanta!"

Romania a fost fericita ieri cand, probabil un anonim pana acum pentru oricine, a reusit sa aduca o medalie olimpica pentru tara noastra.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Numele lui este Gabriel Sincraian si a reusit sa cucereasca medalia de bronz la haltere la Jocurile Olimpice de la Rio. "Medalia asta insemna totul pentru mine. E cel mai bun rezultat al meu de pana acum. Sunt extrem de mandru pentru acest loc 3 de la Rio. este foarte grea medalia si se obtine si foarte greu", a spus el dupa proba care l-a facut mare in tara.

Gabriel a marturisit ca s-a antrenat intens pentru aceasta medalie. "Zilnic am ridicat cate 15 tone pentru a ma pregati. Ridic cam 100 de tone pe saptamana. Nici nu pot sa imi dau seama cat am ridicat in toata viata mea. Ce am facut acum e o surpriza frumoasa pentru toti. Nimeni nu cred ca se astepta sa urc pe podium", a mai spus el imediat dupa proba de vis.


Gabriel Sincraian este din Cluj si are 27 de ani, iar performanta lui la haltere a luat prin surprindere pe toata lumea.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI