Anul acesta s-a înregistrat un nou record, fiind ediția cu cel mai mare număr de participanți de până acum.

Pe lângă numeroșii fani ai festivalului , ediția 2022 a fost marcată și de emoțiile pe care le-au avut  atât publicul, cât și artiștii, după 2 ani de pauză.

Citeste si: Neversea, final de poveste

Duminică, ultima zi a Neversea a fost unică pentru cei peste 63.000 de

participanți care au venit la malul Mării Negre din toate colțurile lumii să se bucure de cea de-a patra ediție a festivalului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Prima noapte de Neversea

Cea de-a patra ediție Neversea a adunat peste 260.000 de oameni. Aceștia s-au bucurat în cele 4 zile și 4 nopți de festival de peste 150 de artiști naționali și internaționali de renume. Danny Avila, Alesso, KSHMR, Ummet Ozcan, Tchami, Parov Stelar, ZHU, Don Diablo, Nicky Romero, Quintino, Black Eyed Peas, Tyga, Alan Walker, W&W, Timmy Trumpet, Dimitri Vegas&Like Mike, Nervo, Brennan Heart, Steve Aoki, Tujamo, Azteck, Madeon și B Jones sunt headlinerii care au făcut senzație pe The Island of Dreams. 

Cum a arătat plaja Neversea pe parcursul festivalului

Cel mai mare festival de pe litoral și-a închis porțile după momentul lui Tujamo   

Ultima zi a festivalului de pe litoral a fost cu adevărat specială pentru cei peste 63.000 de participanți care au venit la malul Mării Negre din toate colțurile lumii să se bucure de cea de-a patra ediție a festivalului.

Rapper-ul Tyga a fost aplaudat atunci când a urcat pe mainstage, impresionând fanii atunci când a coborât de mai multe ori de pe scenă pentru a-i saluta și a da mâna cu ei.

Mai multe tinere au urcat  să danseze alături de el în fața mulțimii. Zeci de mii de fani au cântat în cor celebrul refren al piesei Ayy Macarena și nu numai.

Cel care a închis festivalul Neversea din acest an cu un show live, fără un setlist prestabilit, a fost Tujamo. A declarat că i-a fost dor de publicul Neversea și s-a orientat după dorințele publicului.

Citeste si: A treia noapte de distracție la Neversea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si