Close sidebar
Close sidebar

Cum arată programul partidului Naţiune Oameni împreună, a cărui președinte este Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, fost premier și lider al PSD, a fost aleasă marți seară, 12 aprilie, președinte al noii formațiuni, cu 247 de voturi pentru, două nule și două împotrivă.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Viorica Dăncilă, fost prim-ministru şi lider al PSD, a fost aleasă marţi preşedintele Partidului "Naţiune Oameni Împreună- Noi", cu 247 de voturi "pentru" din cele 251 valabil exprimate la primul congres al acestei formaţiuni politice

Programul partidului Națiune Oameni Împreună

Partidul NOI a fost înregistrat definitiv în registrul partidelor politice la data 13 ianuarie 2022, conform Tribunalului București.

Formațiunea politică este condusă interimar de un IT-ist din Cluj-Napoca. Este vorba despre Bogdan Petrescu, care este și membru fondator al formațiunii politice.

Viorica Dăncilă a fost aleasă președintele partidului NOI

Viorica Dăncilă, fostul premier şi preşedinte al PSD, a fost aleasă în funcţia de preşedinte al formaţiunii Naţiune Oameni Împreună 247 de voturi au fost ”pentru”.

Citeste si: VIORICA DĂNCILĂ S-A ANGAJAT LA BNR

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”S-au înregistrat un număr de 251 de voturi valabil exprimate, 247 de voturi au fost ”pentru”, 2 voturi nule şi 2 voturi ”împotrivă”, a anunţat reprezentantul formaţiunii.

Votul dumneavoastră ne onorează, dar ne şi responsabilizează în aceeaşi măsură.

Am convingerea că vom da tonul schimbării în politica românească(...) Vă garantez că Partidul Naţiune Oameni Împreună (NOI) va fi un partid important pe scena politică românească”, a afirmat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a explicat că a revenit în viaţa politică, alăturându-se unui nou proiect politic, pentru că în ultimii doi ani şi jumătate parcursul ţării ”s-a schimbat într-un mod brutal”.

”Dacă România se afla pe drumul bun, dacă simţeam că românii aveau un nivel de trai mai bun, dacă ţara era reprezentată cu demnitate pe plan extern, dacă nu vedeam o clasă politică care îşi bazează

acţiunile pe promovarea urii şi a dezbinării, nu pe solidaritate, nu pe identificarea de proiecte şi soluţii la provocările actuale, probabil că drumul meu se contura în afară politicii”, a argumentat Dăncilă.

Citeste si: Viorica Dăncilă își dorește să ajungă la conducerea Partidului Națiune Oameni Împreună- NOI: ,,Pot produce soluții pentru România"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI