Reședință prințul Charles Valea Zălanului. Recent, Prințul Charles al Marii Britanii a venit într-o scurtă vacanță în România. Moștenitorul Coroanei Britanice nu a putut ajunge în România în ultimii doi ani, cauza fiind pandemia de Coronavirus. Cu toate acestea, Prințul Charles a continuat să promoveze patrimoniul și cultura românească.

Iată cum arată reședința Prințului Charles din Valea Zălanului!

Reședință prințul Charles Valea Zălanului

Cum arată reședinta Prințului Charles din Valea Zălanului?

Cum arată reședința Printului Charles din Valea Zălanului

Casa și-a păstrat arhitectura tradițională și farmecul zonei. Imobilul are cinci camere, fiecare cu baie proprie. În urmă cu mai bine de un deceniu, Prințul Charles a cumpărat un conac vechi, aflat la marginea satului pe care l-a renovat și l-a transformat în reședință de vacanță.

Cu câțiva ani în urmă, cunoscuta revistă americană „Vanity Fair” a spus despre conacul din Valea Zălanului că se numără în clasamentul celor mai frumoase proprietăți din lume, acesta putând fi închiriat de către turiști.

Citeste si: VIDEO Prinţul Charles a vorbit în română la lansarea unui proiect european

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Atunci când vine la Valea Zălanului, prinţul Charles îşi petreace timpul plimbându-se prin pădure, analizează florile de câmp, gustă bucate tradiţonale, dormind în aşternuturi ţesute în casă sau, pur şi simplu, se odihnește la

umbra copacilor.

Reședință prințul Charles Valea Zălanului

Cum arată reședinta Prințului Charles din Valea Zălanului?

Moștenitorul Coroanei Britanice este îndrăgostit de țara noastră

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, producătorul seriei de documentare Wild Carpathia, a realizat în 2020 un film la Valea Zălanului pentru a sprijini turismul din România. În cadrul filmului, Prințul Charles a mărturisit că a venit pentru prima dată în România în urmă cu 20 de ani, când a descoperit o țară „uimitoare”, menţionând că ţara noastră ocupă un loc deosebit în inima sa, iar la fiecare vizită o parte din el „se simte acasă”. 

Citeste si: Prințul Charles, în vizită la Valea Zălanului

Reședință prințul Charles Valea Zălanului

Cum arată reședinta Prințului Charles din Valea Zălanului?

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„România este o ţară uimitor de diversă, de la Delta Dunării, cea mai mare şi mai sălbatică zonă umedă a Europei, la pădurile, izvoarele şi mănăstirile Bucovinei, Moldovei şi Maramureşului, colinele Apusenilor sau întinderile nelocuite ale Harghitei, colecţiile nepreţuite din muzeele Bucureştiului sau frumuseţea sălbatică a defileului Porţile de Fier, castelele, munţii şi satele săseşti ale Transilvaniei sau văile retrase ale Banatului şi Crişanei. Moştenirea istorică a României se întinde în trecut până la fortăreţele dacilor şi cetăţile greceşti Histria şi Argamun. O atât de bogată diversitate naturală şi culturală reunite sub acelaşi drapel e remarcabilă şi e una dintre caracteristicile care fac din România acest colţ deosebit al Europei. Remorcabilă în aceeaşi măsură este hotărârea poporului român de a-şi conserva şi păstra patrimoniul, de a nu lăsa să se piardă meşteşugurile şi tradiţiile şi de a păstra ce-i mai bun din trecut pe măsură ce construieşte un viitor mai senin. Mă bucură nespus că numeroasele comori ale României ajung să fie cunoscute şi apreciate de tot mai mulţi oameni”, a spus Moștenitorul Coroanei Britanice în cadrul scurtmetrajului.

Citeste si: După doar doi ani de relație, Prințul William și Kate Middleton s-au despărțit! Cum a intervenit Regina: „Să nu ia decizii pripite!”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si