Maria Basescu (66 ani) este singura membra a fostei familii prezidentiale care a dat dovada de o discretie rar intalnita. A stat departe de camerele de luat vederi si a fost de neclintit la bratul sotului ei in ciuda tuturor scandalurilor si zvonurilor rautacioase.

Astazi, partenera de viata a lui Traian Basescu este linistita si fericita, inconjurata de copii si de nepoti. Elena, fiica ei cea mica are trei mostenitori, doua fete si un baiat, iar Ioana traieste si ea experienta unica a maternitatii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ei bine, cu atata dragoste si veselie in jurul ei, nu este de mirare ca Maria Basescu este o rasfatata a trecerii timpului care parca nu are niciun efect asupra ei.

In plus, protagonista noastra nici nu apeleaza la farduri fiind dintotdeauna o adepta a stilului natural. Una dintre activitatile preferate ale doamnei Basescu este echitatia, pasiune pe care, din cate se vede, au mostenit-o si nepotii ei. La sfarsit de saptamana, bunica ii duce pe cei mici la un centru de echitatie, iar in restul zilelor ii ia de la "gradi" si petrece cateva ore cu ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si