Close sidebar
Close sidebar

Cum arata si ce face astazi Maria Basescu! Femeia de 66 de ani e foarte frumoasa nemachiata si pare ca nu a imbatranit deloc!

Maria Basescu arata foarte bine si merge mereu la echitatie. Nepotii i-au mostenit aceasta pasiune.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Maria Basescu (66 ani) este singura membra a fostei familii prezidentiale care a dat dovada de o discretie rar intalnita. A stat departe de camerele de luat vederi si a fost de neclintit la bratul sotului ei in ciuda tuturor scandalurilor si zvonurilor rautacioase.

Astazi, partenera de viata a lui Traian Basescu este linistita si fericita, inconjurata de copii si de nepoti. Elena, fiica ei cea mica are trei mostenitori, doua fete si un baiat, iar Ioana traieste si ea experienta unica a maternitatii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ei bine, cu atata dragoste si veselie in jurul ei, nu este de mirare ca Maria Basescu este o rasfatata a trecerii timpului care parca nu are niciun efect asupra ei.

In plus, protagonista noastra nici nu apeleaza la farduri fiind dintotdeauna o adepta a stilului natural. Una dintre activitatile preferate ale doamnei Basescu este echitatia, pasiune pe care, din cate se vede, au mostenit-o si nepotii ei. La sfarsit de saptamana, bunica ii duce pe cei mici la un centru de echitatie, iar in restul zilelor ii ia de la "gradi" si petrece cateva ore cu ei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI