Mihai Leu este, fara doar si poate, un campion! Nu doar prin prisma medaliilor pe care le-a obtinut de-a lungul carierei sale, dar mai ales datorita faptului ca a reusit sa invinga cancerul nemilos de 4 ori!

In 2016, cand a ajuns in sala de operatii, marele pugilist a suferit doua operatii anevoioase: una la stomac si alta la plamani.

Un an mai tarziu, Leu se infrunta din nou cu cancerul care recidivase. Pana acum, marele sportiv a fost operat de 3 ori si de 4 ori a reusit sa depaseasca si sa treaca peste teribila boala.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Prezent zilele trecute la Gala Barbatilor de Succes, unde a fost recompensat cu un premiu valoros, Mihai Leu arata impecabil. Imbracat elegant, calm si manierat asa cum ne-a obisnuit, Mihai Leu a reusit inca o data sa ne surprinda placut prin lectia de viata pe care ne-o da zi de zi. Cea a invingatorului in viata!

In aprileie 2018,Mihai Leu a revenit in competitiile de raliuri, dupa o absenmta de 10 ani.

Surprinzator,el a terminat pe pozitia a 6-a dintr-un total de peste 100 de participanti. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si