Gabriela Firea (46 de ani) este unul dintre personajele care domină scena politică autohtonă, fiind cotată cu şanse bune pentru o candidatură la prezidenţiale. În prezent primar al Capitalei, Firea este sprijinită în viața de familie de mama ei, Veronica, stabilită și ea în București. Înainte să ajungă politician, pe vemea când era prezentatoare tv, Gabriela a vorbit despre traumele îndurate în adolescență din cauza tatălui ei. 

"Cele mai dureroase momente le-am trait in copilarie si adolescenta. 

Mama era vanzatoare si tata muncitor necalificat, pe santier. Stateam sase insi intr-un apartament cu doua camere. Mama si-ar fi dat si sufletul din ea pentru noi, daca ar fi putut. Muncea de dimineata pana seara, era extraordinar de harnica si de optimista.  N-as putea sa am aceleasi cuvinte de lauda pentru tata. (...)  Avea mari probleme cu bautura si, normal, cu serviciul.(...) Bea foarte mult si ne batea si pe noi, copiii, si pe mama. Până la urma, am hotarat sa-l parasim. Chiar imi revendic meritul ca eu am convins-o pe mama sa divorteze. Aveam 14 ani”,  a povestit Firea în revista Tango. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

În ciuda necazurilor trăite din cauza tatălui ei, Gabriela Firea nu și-a uitat părintele. Cum bărbatul continua să bea, Gabriela și restul familiei de la Bacău au luat decizia de a-și interna tatăl într-un azil de bătrâni, așa cum chiar Firea a anunțat, în mai 2016, pe când era în campanie electorală pentru primăria Bucureștiului. De altfel, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Viorel și Dorica, cuplul care are grijă de bunicul matern al lui Gabi, Gheorghe Rotaru, au dezvăluit ce se mai întâmplă cu tatăl Gabrielei Firea.

”E tot la azil, i-au plătit fetele (n.r. Gabi și surorile ei) tot, costă mult pe lună, dar pe lângă pensia lui completează ele restul. Mai pleacă uneori de la azil, dar se întoarce mereu. La început i-a fost și lui mai greu, vă dați seama... La un moment dat, la un consult medical, s-a întâlnit cu o nepoată de-a lui pe care a rugat-o să-l scoată de acolo, dar i-a trecut până la urmă și s-a adaptat”, ne-au declarat Viorel și Dorica, care locuiesc în satul vasluian Băbuța. 

În Bacău, tatal Gabrielei Firea are parte de o celebritate neașteptată, pentru că vechii lui amici nu l-au uitat și îl mai vizitează uneori. ”El întotdeauna a fost așa, mai falnic, seamănă cu Eminescu, are părul aranjat peste cap, să-l vedeți cu costumul ăla crem...Noi îi spunem domn' primar, după Gabi, dar el nu se supără, că s-a învățat cu glumele noastre”, ne-a declarat un vechi amic al tatălui Gabrielei Firea. 

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si