Gianluca, în vârstă de 26 de ani, din Italia, a cerut mai multor tatuatori să îi facă un breton pe frunte, însă nimeni nu se încumeta. Într-un final, acesta a găsit un tatuator care a acceptat și a filmat tot procesul.

Citește și: Brațul tatuat al unui bărbat dispărut, găsit în burta unui rechin

Videoclipul a fost postat pe TikTok și a adunat 27.8 milioane de vizualizări. După ce a fost gata tatuajul, acesta s-a uitat în oglindă și a început să plângă.

 

„În final sunt mulțumită de rezultat”, a spus artista. 

Citește și: "Cel mai tatuat om din lume", fericit să lucreze ca profesor la o școală primară/ Sylvain: ”Copiilor nu le pasă de tatuaje”

Povestea celui mai tatuat om din lume, fericit că lucrează la o școală primară

Sylvain H laine și-a detaliat viața de profesor și a vorbit despre cât de greu și-a găsit acest loc de muncă din cauza tatuajelor care îi acoperă tot corpul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Femeia- dragon cu peste 600 de tatuaje

Sylvain H laine, în vârstă de 37 de ani, este acoperit cu opere de artă corporală în valoare de 57.000 de lire sterline și a ajuns chiar să își îndepărteze sfârcul și buricul pentru a face loc altor tatuaje. Profesorul de școală primară, modelul și interpretul din Paris are chiar și gingiile și globii oculari tatuați, după ce și-a început această călătorie a tatuajelor în urmă cu 10 ani, la vârsta de 27 de ani. 

Citește și: Părinți arestați pentru că și-au tatuat copiii

Mutându-se la Londra în 2012 pentru a preda la Dulwich College, Sylvain a suferit o criză personală, neștiind ce să facă cu viața lui. În timp ce se afla în Brixton, a observat că bancherul său de la HSBC avea gâtul tatuat. Acest lucru i-a deschis ochii lui Sylvain, făcându-l să vrea să înceapă o călătorie în domeniul tatuajelor. Pe parcursul a trei ani și jumătate, Sylvain și-a acoperit întregul corp, terminând primul strat în Paris. Acum își termină al doilea strat de tatuaje, intenționând să facă un al treilea și un al patrulea. 

Sylvain consideră că tot corpul său este un singur tatuaj, formând un mare costum de corp peste pielea sa, care evoluează în timp.

Citește și:  Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume, de nerecunoscut. Apariție-șoc pentru vedeta din Argentina

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si