Close sidebar
Close sidebar

Cum arată vila de pe plajă a fostului senator amendat că și-a scos nevasta pe dig, de Florii? Gigi Chiru a întors-o și spune că filmarea e veche

Fostul senator care a fost amendat pentru că și-a scos soția pe dig, la Eforie, de Florii, locuiește într-o vilă cu piscină, pe plajă.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gigi Chiru, fostul senator care a primit 2.000 lei amendă pentru că și-a scos soția de Florii pe dig, la Eforie Nord, locuiește într-o vilă cu piscină construită chiar pe plajă. Imobilul se află într-o zonă superbă, pe limba de pământ dintre Eforie Nord și Eforie Sud, având în față Marea Neagră și în spate Lacul Techirghiol.

Gigi Chiru nu a recunoscut veridicitatea imaginilor cu el pe malul mării, alături de soția lui, în plină pandemie, cu toate că tocmai el era cel care le postase inițial.

Chiru: Combatem virusul prin mesaje de iubire”

Citeste si: Fost senator, amendat după ce și-a scos soția la masă la malul mării, în plină pandemie. Reacția lui este uluitoare: „Nu am încălcat nicio lege”

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Preot și dascăl din Iași, confirmați cu coronavirus. Cei doi au mers cu molifta la casele credincioșilor

Citeste si: Criza COVID-19 în România, mai gravă decât se crede: „Ne mințim că avem 6.000 de cazuri...”

”Este nevoie să fac câteva precizări referitor la ziua de ieri. Surpriza făcută soției a constat în pregătirea unui moment romantic, care s-a consumat în intimitatea familiei, mai precis în curtea casei. Soția a dorit să marcheze momentul postând o filmare mai veche, făcută pe digul din fața casei.

Nu am considerat că este atât de important să facem public acest detaliu. Așa cum am postat încă de ieri, ne dorim să combatem virusul prin mesaje de iubire. O săptămână luminată, să ne rugăm pentru cei afectați de virus! Doamne ajută!”, a scris Chiru pe contul lui de socializare.

Despre vila lui Chiru, presa locală a tot scris de-a lungul timpului.

Imobilul a fost construit la începutul anilor 2000 și a fost una dintre primele construcții pe plajă dintre Eforii. În 2012, autoritățile au luat decizia să demoleze toate clădirile aflate pe plaja respectivă, însă acest lucru nu doar că nu s-a întâmplat ci din contră, acestea s-au înmulțit. Pe vremuri, aici era o plajă pentru nudiști, în prezent zona e plină de hoteluri și pensiuni. 

Sursă foto: Cuget Liber/Facebook

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI