Gino Iorgulescu are o vilă uriaşă în cartierul Floreasca. Este vorba despre o clădire impresionantă, cu două etaje şi mansardă, aceasta fiind lipită de o altă vilă care, înainte de Revoluţia din 1989, a fost casă de oaspeţi a Partidului Comunist Român. Vila în care locuieşte familia Iorgulescu se află foarte aproape de lacul Bordei. 

Aceasta nu e singura vilă a lui Gino Iorgulescu. Presa a relatat, de-a lungul timpului, că acesta mai are o casă de vacanţă la Snagov, dar şi o casă la Lugano, în Elveţia.

Tot presa a dezvăluit că Gino Iorgulescu are o avere estimată între 3-7 milioane de euro, strânsă din afaceri imobiliare, restaurante şi din firme de construcții.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cum arată vila uriaşă a lui Gino Iorgulescu. Starea lui Mario s-a îmbunătăţit

În prezent, Gino Iorgulescu se află la Milano, acolo unde fiul său, Mario, se află înternat după accidentul rutier provocat de el în septembrie, pe Şoseaua Chitilei, soldat cu moartea unui om. Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă și conducere sub influența substanțelor interzise.

Procurorii români le-au cerut omologilor italieni, în baza unui ordin european de anchetă, să îi comunice acuzațiile lui Iorgulescu jr. la clinica din Italia.  Mario Iorgulescu urmează să fie audiat prin comisie rogatorie.

Este adevărat, starea lui este bună, s-a întremat și poate merge chiar la plimbare prin curtea clinicii. Cu toate acestea, Gino a povestit că doctorii care îl tratează au decis ca el să nu fie externat încă, mai mult, în perioada următoare, nu se pune problema ca pacientul să fie dat încă acasă”,  au dezvăluit, pentru WOWbiz.ro,

surse din apropierea familiei Iorgulescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si