Spre exemplu, candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea i-a axat campania electorala pe abilitatile sale de "a face curatenie", chiar si "dupa zece barbati", lucru pe care a vrut sa îl demonstreze la o actiune cu matura în mâna (si manusi) în Drumul Taberei. Totodata, Firea s-a prezentat si ca "fata de la Bucur Obor", relateaza Mediafax.

Reprezentantul PNL, Catalin Predoiu, a promis bucurestenilor ca va „imbraca orasul cu dragostea sa”.

"Dragostea mea va îmbraca întreg orasul. (…) PSD sta în calea fericirii voastre. O consecinta logica si de bun simt ca sa facem bine orasului este ca PNL sa învinga PSD. Si vom face acest lucru. Va promit", a spus Predoiu.

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul, a declarat ca îsi propune ''o lunga corespondendenta cu DNA'' din postura de consilier general, Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primaria Generala, a anuntat într-o dezbatere electorala ca, de fapt, anticoruptia ucide, nu coruptia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Marian Vanghelie candideaza pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5 si a anuntat ca va duce la bun sfarsit campania electorala chiar si din arest, pe Facebook, fara sa fie intimidat de DNA.

Contracandidatul lui Vanghelie la Sectorul 5, liberalul Ovidiu Raetchi, a povestit pe Facebook un episod de campanie cu un pechinez care l-a muscat de picior.

"Tocmai m-a muscat un pechinez în plina actiune electorala.

Mergeam prin Parcul Sebastian si discutam doua proiecte legislative când micul dragon (usor chel, din ce-mi amintesc) a tâsnit de sub o banca si, sub privirile tandre ale stapânei, s-a înfipt direct în tibia mea. Nu m-am ferit, logic- sa nu ma vada electoratul ezitând; ba chiar am întins piciorul, venind în întâmpinarea locuitorului patruped din Sectorul 5", a scris liberalul.

andidatul PRU la Primaria Capitalei, Bogdan Diaconu, care a candidat sub sloganul ''Votati Antidotul Vlad Tepes pentru a scapa de parazitii tarii!'', in timp ce candidatul PSD la Sectorul 3, Robert Negoita, de pilda, le-a spus alegatorilor ca parcul IOR este cu câteva etaje mai sus decât celebrul parc din New York – Central Park.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si