Close sidebar
Close sidebar

Cum au incercat candidatii la alegerile locale din Capitala sa impresioneze cetatenii. Multi dintre ei s-au remarcat mai mult prin „vorbele de duh”, decat prin programele de guvernare

Candidatii la Primaria Municipiului Bucuresti au incercat sa impresioneze si sa convinga cetatenii sa le acorde votul, doar ca multi dintre ei nu s-au folosit de programele de guvernare locala, ci de idei amuzante. Fie ca sloganurile alese nu au fost chiar cele mai potrivite sau promisiunile au fost putin cam indraznete, majoritatea s-au remarcat prin vorbele de duh, arata Mediafax intr-o analiza.

Alexandra Chiric,


DISTRIBUIE
acest articol

Spre exemplu, candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea i-a axat campania electorala pe abilitatile sale de "a face curatenie", chiar si "dupa zece barbati", lucru pe care a vrut sa îl demonstreze la o actiune cu matura în mâna (si manusi) în Drumul Taberei. Totodata, Firea s-a prezentat si ca "fata de la Bucur Obor", relateaza Mediafax.

Reprezentantul PNL, Catalin Predoiu, a promis bucurestenilor ca va „imbraca orasul cu dragostea sa”.

"Dragostea mea va îmbraca întreg orasul. (…) PSD sta în calea fericirii voastre. O consecinta logica si de bun simt ca sa facem bine orasului este ca PNL sa învinga PSD. Si vom face acest lucru. Va promit", a spus Predoiu.

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul, a declarat ca îsi propune ''o lunga corespondendenta cu DNA'' din postura de consilier general, Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primaria Generala, a anuntat într-o dezbatere electorala ca, de fapt, anticoruptia ucide, nu coruptia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Marian Vanghelie candideaza pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5 si a anuntat ca va duce la bun sfarsit campania electorala chiar si din arest, pe Facebook, fara sa fie intimidat de DNA.

Contracandidatul lui Vanghelie la Sectorul 5, liberalul Ovidiu Raetchi, a povestit pe Facebook un episod de campanie cu un pechinez care l-a muscat de picior.

"Tocmai m-a muscat un pechinez în plina actiune electorala.

Mergeam prin Parcul Sebastian si discutam doua proiecte legislative când micul dragon (usor chel, din ce-mi amintesc) a tâsnit de sub o banca si, sub privirile tandre ale stapânei, s-a înfipt direct în tibia mea. Nu m-am ferit, logic- sa nu ma vada electoratul ezitând; ba chiar am întins piciorul, venind în întâmpinarea locuitorului patruped din Sectorul 5", a scris liberalul.

andidatul PRU la Primaria Capitalei, Bogdan Diaconu, care a candidat sub sloganul ''Votati Antidotul Vlad Tepes pentru a scapa de parazitii tarii!'', in timp ce candidatul PSD la Sectorul 3, Robert Negoita, de pilda,

le-a spus alegatorilor ca parcul IOR este cu câteva etaje mai sus decât celebrul parc din New York – Central Park.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI