Cel puțin 34 de persoane au murit după ce au consumat alcool de contrabandă, care s-a dovedit a fi toxic, în statul Tamil Nadu, din sudul Indiei, potrivit BBC News.

Citește și: VIDEO Filmul tragediei de la Cluj. Ovidiu a murit împreună cu părinții săi, în piscina gonflabilă. "E un necaz uriaș"

Incidentul a avut loc în districtul Kallakuruchi, unde mai mulți locuitori s-au îmbolnăvit după ce au consumat lichiorul, în cursul serii de marți.

Tragedie în masă în sudul Indiei

Cel puțin 80 de persoane sunt tratate în spitale pentru boli precum diaree excesivă, iar oficialii spun că numărul morților ar putea crește în următoarele zile.

Două persoane au fost arestate până acum și o anchetă mai amplă este în desfășurare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Autoritățile au suspendat, de asemenea, un înalt oficial de poliție și zece membri ai secției de aplicare a interdicției din stat- care depășește contrabanda ilegală de alcool în stat.

Zeci de oameni mor în India în fiecare an, după ce au consumat alcool contrafăcut de la distilerii neautorizate.

Contrabandiştii adaugă adesea metanol- o formă foarte toxică de alcool folosit uneori ca antigel.

Motivul este creșterea tăriei alcoolului.

Dacă este ingerat chiar și în cantități mici, metanolul poate provoca orbire, afectarea gravă a ficatului și duce la moarte.

În Kallakuruchi, acuzatul ar fi vândut alcoolul contrafăcut în mai multe pachete printr-un vânzător local, potrivit site-ului The News Minute. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si