Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Cum au murit, de fapt, cei trei clujeni găsiți fără suflare în curte. Anunțul legiștilor după necropsie

O familie din Cluj a fost găsită fără suflare în curte. Rezultate necropsiei eu fost dezvăluite de legiști. Cum au pierit mama, tatăl și fiul?

Elena Tasca,

Cum au murit, de fapt, cei trei clujeni găsiți fără suflare în curte

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O întreagă familie, mama, tatăl și unicul fiu, au murit împreună. Cei trei clujeni au fost găsiți fără suflare în curte. La două zile după ce trupurile neînsuflețite ale celor trei au fost descoperite, medicii legiști au dezvăluit rezultatele necropsiei.

Cum au murit, de fapt, cei trei clujeni găsiți fără suflare în curte

O familie formată din trei membri, mamă (74 de ani), tată (76 de ani) și fiu (46 de ani) au fost găsiți fără suflare în propria curte, la data de 18 iunie 2024.

Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin. Bărbatul a alertat autoritățile după ce nu i-a mai putu contacta pe cei trei.

"I-am căutat eu că trebuia să iau ceva și nu au răspuns la telefon. Nu știu ce a fost acolo în spate ca eu nu m-am dus să văd și când i-au găsit băieții au zis că sunt aici grămadă, dar zic eu nu vreau să văd",

a spus vecinul.

Citește și: VIDEO Sfatul cardiologului pe timp de caniculă! Ce trebuie să facem pentru a ne proteja de căldură?

"La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 22.04, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel SNUAU 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri. Echipa operativă sosită la fața locului a găsit 3 persoane decedate, în curtea imobilului.

Este vorba de doi bărbați de 76 de ani, respectiv 46 de ani și de o femeie de 74 de ani. Trupurile neînsuflețite au fost transportate IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului. În cauză se continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă", se arată în comunicatul transmis de autortități.

Potrivit primelor informații, cei trei ar fi murit după ce s-ar fi electrocutat cu niște cabluri căzute în piscina gonflabilă.

Citește și: Un viceprimar și soția sa, de urgență la spital după ce au mâncat aceste ciuperci! Greșeala fatală pe care a făcut-o bărbatul i-a adus pe ambii în stare gravă

Cum au murit, de fapt, cei trei clujeni găsiți fără suflare în curte

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

La două zile de la tragedie, medicii legiști au devăluit rezultatele necropsiei. Ipoteza anchetatorilor s-a confirmat. Cei trei au murit după ce s-au electrocutat.

Cei trei au murit electrocutați din cauza unei instalații electrice improvizate, se arată în raportul medicilor legiști, potrivit adevarul.ro.

Cum au murit, de fapt, cei trei clujeni găsiți fără suflare în curte

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Se pare că fiul celor doi, Ovidiu, se afla în apă în momentul în care firele ar fi căzut peste el. Mama sa ar fi încercat să îl salveze, dar curentul a ucis-o și pe ea. Tatăl nu a stat pe gânduri și ar fi încercat să intervină și el, imediat. A avut, din păcate, același sfârșit tragic.

Ovidiu avea 46 de ani și avea multe planuri în domeniul imobiliar. Acesta era unicul copil al familiei și era pasionat de activități montane.

Filmul tragediei de la Cluj. Ovidiu a murit împreună cu părinții săi, în piscina gonflabilă. "E un necaz uriaș"

Ovidiu și părinții săi se aflau în curtea casei atunci când s-a produs tragedia. Pentru că nu mai răspundeau la telefon, un vecin a mers acolo și i-a găsit pe toți fără suflare. Omul a sunat imediat la 112.

I-am căutat eu că trebuia să iau ceva și nu au răspuns la telefon. Nu știu ce a fost acolo în spate ca eu nu m-am dus să văd și când i-au găsit băieții au zis că sunt aici grămadă, dar zic eu nu vreau să văd, a spus un vecin.

Anchetatorii au găsit cadavrele lângă o piscină gonflabilă, deasupra căreia treceau mai multe cabluri și fire care alimentau becuri din copaci. Tânărul s-ar fi electrocutat primul, iar apoi părinții care au încercat să îl salveze au sfârșit în același mod.

Nici nu-i bine a povesti. E un necaz uriaș pe toată familia, nu se poate compara, a spus un vecin.

Citeste si: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”- kfetele.ro

Citeste si: Verdict final în cazul tragediei din Grădina Botanică din Craiova. Câți ani va sta după gratii ucigașul Melisei- radioimpuls.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

Medicii veniți la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

La locul incidentului s-au găsit cele trei persoane in piscină. Ambulanța care s-a deplasat la locul incidentului a găsit trei victime într-adevăr decedate, s-a anunțat poliția și procuratura, au transmis medicii.

Si specialiștii de la compania de electricitate au ajuns acolo și au constatat improvizația electrică de la care ar fi pornit nenorocirea.

De la tabloul lor principal din casa si-au tras tot felul de fire prin curte. Culmea ca improvizațiile alea, firele alea două de curent le-au tras chiar deasupra piscinei. Firele erau trase deasupra piscinei și probabil că unul s-ar fi rupt, a spus un electrician.

Familia locuia într-un cartier liniștit, la marginea orașului. Părinții aveau grija de gospodărie, iar fiul lor își dorea să construiască și alte imobile in zonă. Ovidiu era singurul copil al familiei. Avea 46 de ani si era pasionat de sporturi montane. În trecut a fost director de sucursală bancară din oraș, iar pana in prezent se ocupa mai mult de afaceri imobiliare.

Oameni de treabă, de omenie. Muncitori... Da, muncitori, la locul lor... tragedie, o familie întreaga, copil, mama, tata, deci parinti, a transmis un vecin.

Oamenii legii au deschis o anchetă și vor stabili cum s-a produs tragedia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI