Unii cu parada, altii cu… sarmaua. Politicienii romani s-au impartit in doua, de Ziua Nationala. In timp ce unii au privit parada de la Arcul de Triumf, altii nici macar nu s-au facut vazuti, dar au dat o petrecere de pomina cu sarmale si vin fiert. 

In curtea ALDE, ziua Romaniei a fost pe specific popular.

Cu hore, batute, dar si mese intinse.

Si, in timp ce unii se indeletniceau cu arsul caloriilor sau devoratul platourilor, altii priveau cu jind, de dupa gard.

"Numai politicienii au voie aici? Pai, nu, cred ca sunt oameni simpli aici, nu doar politicieni. Si de ce n-avem voie?", spune un privitor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

De fapt, acesti "spectatori" de ocazie nu s-au aflat la locul potrivit, in momentul potrivit, precum acest domn… nedumerreit.

"Am venit si ne-au bagat inauntru. V-au bagat cei de la partid? Pai, stiu eu ce partid o fi? Partidul foamei e aici”, a declarat participantul la eveniment.

Totusi, in zadar au asteptat petrecaretii aparitia liderului Calin Popescu Tariceanu. Seful ALDE a fost de negasit, la fel ca omologul din PSD, Liviu Dragnea.

Mult mai vesel a fost Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei. Insotit de cei 3 nepotei, fostul sef de stat a fost tot numai un zambet.

„Acum 2 ani am fost cu Sofia la Palatul Parlamentului.

Anul trecut nu am luat-o si a tinut minte. Tot anul mi-a spus s-o duc la parada", a declarat fostul sef de stat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si