Close sidebar
Close sidebar

Cum au reactionat cativa copii necajiti cand au vazut pentru prima data marea! Imaginile care iti vor aduce lacrimi in ochi

Intr-o vreme in care, cei mai multi dintre copii merg la scoala cu telefoane ori tablete ultra-performante si orice dorinta le este indeplinita cat ai clipi, pentru altii, pe care soarta nu i-a rasfatat niciodata. Sa vada marea ramane. doar un vis. Astazi, de ziua lor, o minune s-a petrecut pentru cativa dintre ei. Imaginile sunt emotionante!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum copiii isi petrec vacantele in cele mai vestite parcuri de distractie ori plaje  din strainatate. Nu si cei 36 de copii din centrul de zi din Ploiesti. Pentru ei Marea Neagra era un vis de neatins. Pana azi insa, cand pentru prima oara in viata lor au ajuns la mare. Totul a fost posibil datorita unei organizatii umanitare si a unei agentii de turism  din Romania.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Este greu de descris in cuvinte ce emotii au acesti copii! Simt pentru prima oara nisipul sub picioare. Nici unul nu a mai vazut marea pana azi.

Au vazut-o doar in poze si stiau ca se numeste Marea Neagra. Cand au ajuns insa la ea...au avut parte de o surpriza.

„E albastra si are dedesubt alge verzi", spune un baiat.Toti

cei 36 de copii provin din familii cu situatii materiale dificile dintr-o comunintate aflata la marginea Ploiestiului,  si nicioadata parintii nu si-ar fi permis sa ii aduca vreodata la mare.

"Niciodata nu i-am vazut mai fericiti ca acum. Ne cereau telefoanele aseara in hotel sa ii sune pe parinti sa le povesteasca", a povestit Ana Seicaru.

Copiii au fost adusi la mare in cadrul campaniei "Prima zi la Mare" desfasurata de o agentie de turism din Romania si o organizatie umanitara.Timp de patru zile ei vor fi cazati la un hotel din statiunea Jupiter, iar pa langa balaceala vor mai avea parte si de alte surpriza. Vor vizita  Definariul, Portul Tomis, Cazinoul din Constanta dar si  Ferma Animalelor de la Mangalia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI