Close sidebar
Close sidebar

Cum au reactionat oamenii din birturi cand au aflat ca alcoolul prelungeste viata: "Multumesc lui Dumnezeu, beau bere nonstop"

Veşti bune pentru cei care tare îşi mai doresc un păhărel. Nu, nu s-a făcut un leu coniacul să poată bea tot săracul. Cercetătorii americani au descoperit însă după un studiu care a durat 20 de ani, că oamenii care nu trag la măsea s-ar putea să nu ajungă la vârsta a treia. În birturile ţării, concluzia americanilor a fost primită cu urale! ##VIDEO12008##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Este adevarat! N-ati vazut reclamele la televizor? In fiecare zi, consumati cel putin 2 litri de lichid pe zi. Pai, ce, asta nu-i lichid?

Nu dauneaza absolut deloc, mai pune sangele in miscare, mai aia, e altfel.

Nicicand vreo descoperire a oamenilor de stiinta n-a fost mai bine primita-n carciumi decat aceasta: persoanele care consuma alcool cu regularitate prezinta un risc mai mic de deces prematur în comparatie cu persoanele care nu au baut alcool niciodata.

Multumesc lui Dumnezeu, toate e ok si beau bere non-stop.

Medicii spun ca alcoolul dauneaza... Nu sunt de acord cu asa ceva. Poti sa bei non-stop, daca ai zile de trait, ai zile de trait in continuare.


La zilele date de Dumnezeu celor mai veseli pamanteni, cercetatorii americani adauga si ei din pix cateva. Au facut studiul pe oameni cu varste cuprinse intre 55 si 65 de ani, iar descoperirea lor face inconjurul lumii: ratele de mortalitate au fost cele mai ridicate in randul celor care nu au
pus gura pe alcool vreodata, mai mici pentru bautorii impatimiti si scazute pentru voluntarii care au consumat astfel de licori cu moderatie.

Eu nu spun nici sa consumam alcool, nici sa nu consumam. Dar un sprit dupa ora 5, chiar daca stam la munca, se poate bea oricand!

Dr. Tudor Ciuhodaru- medic upu Spitalul Sfantul Spiridon: cam 50 de mii de romani ajung zilnic la urgete cu afectiuni de acest tip, iar cheltuielilie pentru tratarea unui  simplu consummator de alcool, pot sa mearga pana la 200-300-500 de euro.
Noi am facut un calcul pentru cele 25 de millioane de euro pe care le da Roamnia pt tratarea acelor cu patologie legata de alcool, cred ca am avea un spital regional de urgenta in fiecare an.

Asadar, medicii nostri nu cauta in pahar, nici adevarul, nici sanatatea. Consumul crescut de alcool poate duce la ciroza si alte cateva tipuri de cancer.

Mai trag un sprit, mai beau o aspirina, ma duc mananc un pic, stau oleaca la caldura cu picioarele in apa cu sare si merge bine treaba.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


Indiferente de pareri si studii, un lucru e cert:

Fiecare isi asuma orice raspundere si face orice doreste.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI